Obavijesti

Viral

Komentari 49

Najseksi pljačkašici na svijetu zatvor je donio slavu i - posao

Najseksi pljačkašici na svijetu zatvor je donio slavu i - posao
0

Stéphanie Beaudoin upravo je optužena za provalu u 39 kuća za što je kažnjena s 90 dana zatvora. No, njena dosadašnja 'karijera' samo joj je pomogla da uđe u svijet modelinga...

VIDEO

Malo mjestašce u Quebecu u ljeto je 2014. godine završilo u velikom broju medija diljem cijelog svijeta. Naime, tamo je zaustavljena tinejdžerska banda predvođena 21-godišnjom djevojkom koja je uskoro prozvana 'najseksi pljačkašicom na svijetu'. 

Njena banda većinom je pljačkala po kućama, a suđenje njoj kao vođi potrajalo je gotovo dvije godine. Naime, tek je ovoga tjedna Stephanie osuđena na 90 dana u zatvoru nakon što je proglašena krivom za provalu u 39 kuća te krađu 80 tisuća dolara i ostalih luksuznih dobara. Pomogla joj nije ni činjenica da su joj u automobilu pronađena tri komada vatrenog oružja. 

Zanimljivo, njena tri najbliža pomoćnika danas imaju po 11, 13 i 17 godina (!!), a njihov je identitet anoniman jer su maloljetni. 

Stephanie je prethodno izjavila da je osjećala da joj se sprema uhićenje jer je bila praćena oko tjedan dana, no odlučila je ne prestati jer je 'sve bilo toliko intenzivno'. Samo nekoliko trenutaka nakon što je uhićena, molila je policajce da joj posude mobitel kako bi mogla obrisati fotografije sa svog Facebooka, no oni nisu pristali. 

Dan kasnije njene su fotografije bile u svim kanadskim medijima i to je bio trenutak u kojem je prozvana 'najseksi pljačkašicom na svijetu'. Ne samo da joj je to donijelo svjetsku slavu, već i - poslovne ponude. Nakon što je polugola pozirala za magazin Summum, Stephanie je potpisala za modeling agenciju 'B Models Management'. 

Dakle, njena su joj krivična djela donijela mnogo toga dobrog u životu. Ipak, sudac joj je preporučio da odustane od te karijere jer neće moći upravljati vlastitim imidžom u javnosti s obzirom da se njenim fotografijama ne bi smio promovirati kriminal. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...