Obavijesti

Viral

Komentari 73

Nije se šišala 20 godina, a za svoju kosu ima poseban krevet

Nije se šišala 20 godina, a za svoju kosu ima poseban krevet

Latvijka Aliia ima kosu dulju od dva metra, a za nju joj je potrebno i dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan je jako ponosan što se njegova žena nije šišala punih 20 godina...

VIDEO

Aliia Nasyrova (27) iz Rige u Latviji se nije šišala punih 20 godina. Tvrdi da njena kosa sada doseže punih 230 centimetara, da teži dva kilograma i da joj je za nju potrebno dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan Balaban kaže da Allia svoju kosu smatra članom obitelji, prenosi The Sun.

- Kosa mi je toliko teška da mislim da je teža od obiteljske mačke - kaže Aliia.

Aliia kaže da joj je potreban cijeli dan da kosu opere, počešlja i osuši, a Ivan priznaje da u raspored uvijek moraju uvrstiti i njegu kose. Po tome organiziraju i obiteljske izlete. Ipak, ni Ivan nema ništa protiv ženine kose. Kaže da je ponosan što je nije ošišala toliko dugo vremena.

Oduvijek je htjela imati kosu poput princeza

- Uvijek pazim da joj u krevetu ne oštetim kosu - kaže muž Ivan koji priznaje i da voli znatiželjne poglede na cesti.

Allia je počela puštati kosu inspirirana Disneyjevim princezama poput Zlatokose.

- U djetinjstvu sam jako voljela dugu kosu. Htjela sam imati kosu poput princeza. S obzirom da mi je kosa jako, jako duga nekad slučajno stanem na nju. Vani uvijek pazim da nosim i šešir. U posebnim prigodama napravim pletenicu - kaže Allia.

- Na društvenim mrežama ne gledaju svi blagonaklono na moju kosu. Pišu da je ošišam i da je se riješim. Ali ja ne reagiram na to - dodaje.

Nema se namjeru uskoro šišati

- Najgora noćna mora mi je da mi se zalijepi žvaka u kosu. Jednom mi je u djetinjstvu netko zalijepio žvaku u kosi u kazalištu. To je bila prava tragedija. Morala sam se ošišati - dodaje Allia koja se neće tako skoro ošišati.

- Nemam namjeru natjecati se za Guinnessovu knjigu rekorda s obzirom da je najdulja kosa, koliko znam, dulja od pet metera. Mislim da je moja najdulja u Latviji - rekla je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'
PAMETNO

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'

Na snimci piše za koju nije jasno kad je nastala, čuje se i smijeh. Sudeći po glasovima koji se mogu razaznati unutar automobila, radi se o mlađim ljudima. Naslov snimke je 'Tko se još usudi?'