Obavijesti

Viral

Komentari 0

Odabran je pobjednik natječaja: Izoliraj i uz zvučnike uživaj!

Odabran je pobjednik natječaja:  Izoliraj i uz zvučnike uživaj!
1

Dovoljno je bilo odgovoriti na pitanja i objasniti zašto smatrate da je ispravan odabir kvalitetne izolacije važan za vas. Najbolji odgovor je nagrađen TDK Bluetooth zvučnikom A08 TREK MINI:)

VIDEO

Sretan dobitnik je Željko Bosančić.

Nagrađeni odogovor je:

"Kad sam postao student s tih davnih 19 godina starosti (mladosti :D) sam jako rano postao svjestan kako to izgleda živjeti sam. Sam brinuti o troškovima. Sam obavljati popravke po stanu. Brinuti o prozračnosti stana i svemu ostalom što ljude koji žive sami ili s obitelji moraju imati na svojim leđima. Tako sam počeo shvaćati jako mnogo stvari u životu, shvaćati svoje roditelje, susjede i sve ostale koji stalno oko nečeg brinu po pitanju kuće/stana. Kada zimi treba paziti na to koliko ćeš grijanje navrnuti i da li ćeš u stanu boraviti u kratkim rukavima ili u trenirci, a sve u konačnici zbog računa koji očekuješ da će te dočekati u poštanskom sandučiću. Također kad ti u jednom trenutku krene vlaga u kutu stana probijati unutar stambenog prostora usred zime kad je jednostavno nemoguće kvalitetno provjetriti stan jer je vlage više vani nego unutar stana. Upravo zbog toga i još mnogih drugih razloga smatram da je ispravan odabir kvalitetne izolacije izrazito važan za mene, ali i za sve ljude.

Kako bi saznao više o tome koliko su hrvatski građani svjesni prednosti energetski učinkovitog doma uz kvalitetnu izolaciju, Knauf Insulation odlučio je provesti kratko istraživanje o prednostima pravilne izolacije stambenog prostora, uz vrijednu nagradu za najboljeg sudionika istraživanja.

Energetska učinkovitost danas je apsolutni prioritet svih aktivnosti u području graditeljstva u Europskoj uniji, pa tako i u Hrvatskoj, a postavlja se pitanje koliko smo stvarno upoznati s ovom temom?

S obzirom na stalan rast cijena energenata, upravo je stupanj znanja o pravilnoj izolaciji stambenog prostora od presudne važnosti za građane koji žele uštedjeti, ali i prvenstveno učiniti svoj dom ugodnim za stanovanje. Zbog toga nije svejedno koju ćete izolaciju odabrati i može li ona zadovoljiti baš sve zahtjeve koji se pred nju postavljaju.

Knauf Insulation, kao tvrtka s više od 35 godina iskustva u području izolacije, nastavlja s praksom aktivne uloge i edukacije zajednice u kojoj djeluje. Tim povodom kreirali su istraživanje kako bi provjerili koliko su građani Hrvatske informirani o prednostima kvalitetne izolacije svoga doma te znaju li kako primjenom tih načela mogu značajno uštedjeti i osigurati ugodan i zdrav boravak u prostoru.

Zahvaljujući između ostalog i rezultatima istraživanja, Knauf Insulation će svojim djelovanjem nastaviti informirati građane Hrvatske o prednostima kvalitetno izoliranog i energetski učinkovitog doma za njihov džep, ali i za osjećaj ugodnog i bezbrižnog stanovanja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.