Obavijesti

Viral

Komentari 0

Poslovni dnevnik vas vodi na Hrvatski turistički kongres!

Poslovni dnevnik vas vodi na Hrvatski turistički kongres!
1

Pratite trendove u turizmu? Zanimaju vas globalni sustavi posredovanja i ''cool'' destinacije? Osmislite novi turistički slogan Makarske i osvojite kotizacije za Hrvatski turistički kongres!

Osmislite novi turistički slogan Makarske!

 

Pratite trendove u turizmu? Zanimaju vas globalni sustavi posredovanja i ''cool'' destinacije? Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite kotizacije za Hrvatski turistički kongres!

 

 

Svim zainteresiranim nudimo mogućnost sudjelovanja na Hrvatskom turističkom kongresu u Makarskoj 15. travnja! Cijena kotizacije iznosi 625 kn ali popunjavanjem ovog natječaja možete osvojiti 15x2 kotizacije!

Cilj konferencije koju organizira Poslovni dnevnik jest da kroz diskusije vodećih hrvatskih poslovnih lidera iz sektora turizma, ali i predavanja uglednih stranih i domaćih predavača, posluži kao mjesto okupljanja i savjetovanja svih bitnih dionika u ovom sektoru – od kreatora turističke politike u izvršnoj vlasti, provoditelja strateških dokumenata, preko predstavnika marketinških agencija i medija, do pružatelja usluga na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Očekuju vas tri panel diskusije: ''Rješavanje problema sezonalnosti – mit ili stvarnost?'', ''Shared economy universe – globalni sustavi posredovanja u Hrvatskoj'' i ''Buđenje Dalmacije – održivi rast i strateška ulaganja''. Posjetite i zanimljivu tribinu ''Stvaraju li mediji cool destinaciju?''.

Kako biste osvojili dvije kotizacije napišite vaš prijedlog novog turističkog slogana Makarske! Sadašnji slogan glasi: Grad tradicije, mogućnosti i budućnosti.

Vaš prijedlog napišite ovdje.

Zapamtite, nema krivog odgovora, kako biste osvojili kotizacije potrebno je napisati najkreativniji slogan i kotizacija stiže! 

Natječaj traje do 1. travnja kada ćemo na naslovnici portala Poslovni.hr objaviti dobitnike!

Više o konferenciji saznajte na linku.

Sretno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način