Obavijesti

Viral

Komentari 37

Predizborni spotovi: Najbolje od hrvatskog političkog 'treša'

Stipe Petrina u svojem je najnovijem predizbornom spotu odlučio zapjevati, pa smo odlučili iz 'naftalina' izvaditi još neke bizarne spotove kojima naša politička scena nikada nije oskudijevala...

VIDEO

1. Stipe Petrina - Ako nećete da Vas privare

Jedan od najosebujnijih spotova u aktualnoj predizbornoj kampanji objavio je još osebujniji Stipe Petrina za svoju koaliciju 'Nema predaje'. Čovjek je, čini se, cijelu pjesmu sam otpjevao i pritom biračima poručio da su sve ostale stranke 'isto sr*nje, drugo pakovanje'. Iako spot svakako ima elemente trasha, Petrini se treba priznati originalnost i dobar smisao za humor. 

2. Mata će 'ovaj put za HSP'

Godine 2011. HSP je svoj spot odlučio snimiti na stočnoj farmi na kojoj je jedan stočar drugog uspio u nekoliko sekundi uvjeriti da glasa za HSP. 

3. Ivo Josipović

Ivo Josipović je uoči prošlih parlamentarnih izbora snimio jedan od najčudnijih spotova u hrvatskoj povijesti. Pohvalio se da je spot bio vrlo jeftin, a to se i vidjelo. U originalnom ga je izdanju danas nemoguće pronaći pa ćete se morati zadovoljiti s jednom od brojnih parodija koje je inspirirao. 

4. Račan i Budiša nazdravljaju čajem

Ivica Račan i Dražen Budiša 2000. su se godine biračima predstavili pripremajući drva za zimu i nazdravljajući čajem ispred kamina. 

5. Milan Bandić radi više i od Japanaca

Prije oko dva tjedna Milan Bandić je objavio prvi u seriji predizbornih spotova u kojem svojim biračima poručuje da radi više od Japanca koji ne radi doslovno ništa osim 'pucanja' selfija po gradu. S obzirom da prema anketama ne prelazi ni izborni prag, spot mu očito baš i nije pomogao. 

6. HDZ zna

Jedan od najbizarnijih i prilično jezivih predizbornih spotova HDZ je objavio davne 1992. godine kada su svoje političke protivnike popt Račana i Budiše prikazali kao neodlučne i loše momke koji nisu sigurni žele li Hrvatsku državu ili ne. 

Pokretanje videa...

00:14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili
'ZANIJEMILI SMO'

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'
BISTE LI PRISTALI?

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'

Biste li pristali na nižu cijenu najma pod uvjetom da će vam nekoliko puta godišnje u stan doći prespavati 'gazdarica'? Pišite nam svoja iskustva s najmom stana u komentarima
Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...
NEĆE TO NIGDJE

Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...

Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga ugrozio, snašao se čovjek. Ušparao 100 eura...'