Obavijesti

Viral

Komentari 88

Prijetili smrću Amerikancu koji je Yugo nazvao 'hrpom smeća'

Prijetili smrću Amerikancu koji je Yugo nazvao 'hrpom smeća'
4

Amerikanac koji je podrijetlom iz Izraela za srpske medije je rekao da su mu nakon objave oglasa neki ljudi prijetili smrću u porukama jer je Yugo nazvao 'smećem'

VIDEO

Amerikanac (43) iz Kalifornije nedavno je objavio oglas kako prodaje Yugo, a nije ni slutio kako će neobičnim opisom u oglasu naljutiti mnoge Srbe. Nakon što su oglas objavili oglas u srpskim medijima, dobio je prijeteće poruke, a u nekima mu čak prijete i smrću. 

- Njegove karakteristike odgovaraju karakteristikama kolica za samoposlugu koje koštaju nekoliko kuna. Možete računati da će se motor upaliti svakog jutra isto kao što se možete osloniti na Bernija Madoffa (koji je prevario tisuće Amerikanaca) - naveo je Amerikanac u oglasu. 

Za medije u Srbiji je rekao kako nije želio biti zlonamjeran, već duhovit. Dodao je kako su mnogi Srbi oglas doživjeli osobno. Naglasio je kako se Srbi ne znaju zezati. Vlasnik Yuga je inače iz Izraela, kako piše portal 24sata.info

U oglasu je naveo i kako je limenka Coca-Cole izdržljivija od Yuga, a kazao je i kako je to najgori automobil kojeg bi itko mogao poželjeti. Za auto traži oko 10.000 kuna, ili najviše što kupac može ponuditi. Napisao je i kako je Yugo izradio retardirani inženjer, a sklopila ga grupa pijanih radnika. Automobil je prvi put registrirao 1988. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!