Obavijesti

Viral

Komentari 3

Snimite najbolji video i osvojite fantastični e-bike

Snimite najbolji video i osvojite fantastični e-bike

U lipnju nam šaljite svoje video snimke, a autora najboljeg videa nagradit ćemo električnim biciklom.

VIDEO

Čitatelji 24sata najbolji su reporteri! Osim što vaše odabrane video snimke novčano nagrađujemo, u lipnju vas dodatno darujemo jer najbolji video uradak osvaja fantastični električni bicikl Apache Energy 20''.

Pravilo je sljedeće...

U periodu od 1. do 30. lipnja 2016. godine šaljite nam svoje autorske video snimke. Ne ograničavamo vas temom - šaljite nam zabavne, smiješne, šokantne snimke.  

Svaki video koji objavimo u našim jutarnjim video vijestima, koje emitiramo od ponedjeljka do petka u 11.15 h i u večernjim vijestima svaki dan u 18.15 h, nagrađujemo novčanim iznosom od 100 do 1000 kuna. Sve video snimke koje objavimo u našim video vijestima ulaze u završni bubanj, a autor najboljeg videa osvaja električni bicikl.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Šaljite nam svoje materijale na broj 099 224 24 24, koji koristimo za Viber i Whatsapp poruke.

Možete ga poslati i na email reporter@24sata.hr, preko aplikacije na stranici www.24sata.hr, putem www.facebook.com/24sata ili putem Twittera na @24sata_HR . Ako imate pitanja, možete nam se javiti na broj 01/ 24 24 242 ili nas kontaktirati MMS-om na broj 099/224-2424. 

Upravo i zbog vas naše video vijesti su jedinstvene, najzabavnije, najintrigantnije i - sa stavom. U samo dvije minute gledatelji saznaju baš sve što taj dan trebaju znati.

O nagradi

Električni bicikl Apache Energy 20'' mali je bicikl s velikim mogućnostima. Praktičan je i možete ga nositi posvuda sa sobom: u autu, vlaku, autobusu, tramvaju… Lako ga možete sklopiti bez alata u samo nekoliko trenutka, a njegove mjere kada je sklopljen iznose samo: 86x70x40 cm. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!