Obavijesti

Viral

Komentari 446

Šprajc 'oprao' Karamarka zbog 1000 eura i razgalio gledatelje

Šprajc 'oprao' Karamarka zbog 1000 eura i razgalio gledatelje
1

Jedan od najbritkijih jezika hrvatskog novinarstva u sinoćnjem se monologu osvrnuo na najave Tomislava Karamarka kako 1000 eura za novorođeno dijete neće dobiti 'siromašni i potrebiti'

VIDEO

Tih će 1000 eura dobiti, najavio je predsjednik HDZ-a i jedan od potpredsjednika Vlade, oni koji to zasluže. Te je riječi na sebi svojstven način pokušao 'dešifrirati' poznati voditelj uz zaključak kako je Karamarkova izjava zapravo vrlo logična. 

Naime, ukoliko će se poticaji davati samo bogatima, oni će roditi još bogate djece, dok će siromašni, uskraćeni za poticaje, odustati od razmnožavanja. Na taj će način s tisuću eura po osobi Tomislav Karamarko bez previše truda riješiti pitanje lošeg standarda hrvatskih građana. Hrvatska će postati zemlja bogatih!

Nakon što je svojim duhovitim komentarom oduševio gledatelje za malim ekranima, Zoran Šprajc ponovno je osvojio i društvene mreže. Uostalom, njegov komentar pogledajte i sami, a ispod priloženog isječka donosimo ga i u tekstualnom obliku

Izjava prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka o reformi koju će osjetiti oni koji su to zaslužili aktivirala je ekspertne timove na društvenim mrežama. Oni cijeli dan pokušavaju proniknuti u značenje rečenice da će tisuću eura dobiti oni koji su to "zaslužili, a ne potrebiti i siromašni".

Došlo se do svakakvih teorija - jedni tvrde da je Karamarko mislio na zasluge u bračnoj postelji, dakle, tko se više trudio dobit će, a onaj kom' se omaklo neće, do teorija vezanih uz političke zasluge.

No, nama se čini najrazumnija teorija po kojoj Karamarko rekao baš to što je rekao. Poticaj od 1000 eura neće dobivati potrebiti i siromašni nego samo bogati. Jer to jedino ima logike.

Naime, ako potičemo samo bogate da rađaju više djece, imat ćemo više bogate djece, a ako poticaje oduzmemo siromašnima,  siromašni će onda rađati manje siromašne djece. Na kraju, tim jednostavnim, a zapravo genijalnim planom potpuno će nestati siromaštvo i u Hrvatskoj će živjeti samo bogati ljudi. I sve to za samo 1000 eura.

Ima doduše i onih koji tvrde da je Karamarko napravio gaf i da se samo nespretno izrazio, ali teško je povjerovati da predsjednik HDZ-a griješi i da radi gafove, ako ćemo sad sumnjati i u njegove riječi, što nam je onda još ostalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 446
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'
PAMETNO

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'

Na snimci piše za koju nije jasno kad je nastala, čuje se i smijeh. Sudeći po glasovima koji se mogu razaznati unutar automobila, radi se o mlađim ljudima. Naslov snimke je 'Tko se još usudi?'