Obavijesti

Viral

Komentari 91

Doznajte kako do ulaznica za 'Praskozorje' i još 50 darova!

Doznajte kako do ulaznica za 'Praskozorje' i još 50 darova!
8

U srijedu, 16. studenoga, kupite 24sata jer donosimo ekskluzivni prilog na 24 stranice o četvrtom dijelu Sumrak Sage. U nagradnoj igri osvojite darove iz filma!

VIDEO

Za sve vjerne fanove Sumrak Sage, pripremili smo nagradnu igru u kojoj poklanjamo 20 ulaznica za projekcije filma U CineStar Multiplexima diljem Hrvatske te još 50 nagrada s motivima iz filma!

Kako do nagrada?

U srijedu, 16. studenoga, požurite na kioske i kupite svoj primjerak novina 24sata. Pronaći ćete ekskluzivni prilog 'Sumrak Saga: Praskozorje' koji donosi sve što vam je potrebno za sudjelovanje u nagradnoj igri!

Nakon što ste nabavili svoj primjerak novina, ispunite obrazac za prijavu u nagradnu igru OVDJE!

Upišite sve podatke u obrazac, upišite i ključnu riječ nagrade za koju želite konkurirati (ključne riječi potražite u prilogu iz novina) i odgovorite na sigurnosno pitanje. Klikom na gumb 'Prijava' zabilježit će se vaše sudjelovanje. Možete se prijaviti i više puta i za različite nagrade - povećajte si šanse za dobitak!

Nagradna igra traje od 15. studenoga u 20 sati do 17. studenoga u podne, kada ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući sretne dobitnike i objaviti ih u podrubrici Nagradne igre. Možete osvojiti dvije ulaznice za projekciju filma u CineStar Multiplex kinima diljem Hrvatske, ili šalicu, magnet ili privjesak za ključeve s motivima iz filma - imat ćemo ukupno 60 sretnih dobitnika! 

Što sve donosi prilog 'Sumrak Saga: Praskozorje'?

U prilogu na 24 stranice možete pročitati kako je proteklo snimanje filma, kakva je bila atmosfera na setu, koliko je autorica Stephenie Meyer sudjelovala u stvaranju filma, kako ga je doživio redatelj i brojne druge zanimljivosti i detalje.

Moram priznati da mi je to zapravo bio najstrašniji dio snimanja, jer odjednom je  tvoje tijelo u prvome planu, a to sam čitavo vrijeme pokušavao izbjeći (R. Pattinson o ljubavnim scenama)

Pročitajte i ekskluzivni intervju direktno iz Los Angelesa s glavnim glumcima Sumrak sage: Kristen Stewart, Robertom Pattisonom i Taylorem Lautnerom. Doznajte: 
Uživaju li u tumačenju svojih likova? 
Kako se pojedini likovi razvijaju i što možemo očekivati u sljedećim nastavku?
Što rade kad ne snimaju? 
Koliko im je život drugačiji nakon Sumrak Sage?
Koje su bile njihove omiljene zvijezde kad nisu bili poznati? 

Zato u srijedu, 16. studenoga, trk na kioske, kupite svoj primjerak 24sata, bolje upoznajte svoje omiljene zvijezde i sudjelujte u našoj nagradnoj igri! Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.