Obavijesti

Tech

Komentari 42

Top aplikacije uz koje ćete fotografirati kao profesionalac

Top aplikacije uz koje ćete fotografirati kao profesionalac
1

Treba vam dodatni efekt na vašim fotografijama? Ovo su aplikacije koje će od vas učiniti vrsnog fotografa i popraviti nedostatke na vašim selfijima i fotografijama

VIDEO

Današnji mobiteli nude visoku kvalitetu fotografija. Međutim, postoje mnoge aplikacije koje će još više istaknuti vaše fotografije, učiniti ih posebnijim i istaknutijim. Ovih 7 aplikacija će od vas učiniti još uspješnijeg fotografa.

VSCO Cam

Omogućuje uređivanje fotografija dok ne pronađete postavku koja vam najviše odgovara. Tu postavku zatim možete spremiti i koristiti na budućim fotografijama. VSCO također ima bogatu ponudu filtera čiji broj stalno raste. Prava čarolija ove aplikacije leži u mogućnostima uređivanja fotografija gdje korisnici mogu primjenjivati višenamjenske filtere, dodavati sjene i još mnogo toga. Aplikacija omogućuje korisnicima da dijele slike preko raznih društvenih mreža, kao što su Instagram i Google+. (Android, iOS)

Photoshop Touch

U potrazi ste za tehnički naprednijom aplikacijom za uređivanje fotografija? Photoshop obitelj i dalje raste, a najnoviji dodatak je Photoshop Touch aplikacija za Android i iOS koja je ranije bila dostupna samo za tablete. Aplikacija je vjerno prenijela neke od najvažnijih značajki desktop verzije Photoshopa. Photoshop Touch je zasigurno jedan od najboljih uređivača fotografija koje možete imati na mobitelu. (Android, iOS)

Photo Editor by Aviary

Ova aplikacija je postigla savršenu ravnotežu između ozbiljnog uređivanja fotografija i razigranih ukrasa u obliku naljepnica koje možete koristiti na vašim fotografijama, a ne izgledaju neukusno ili djetinjasto. Uz one osnovne, Aviary nudi i niz filtera koje možete besplatno skinuti. (Android, iOS, Windows Phone)

aviary

FaceTune

Kako i samo ime govori, FaceTune je aplikacija stvorena za usavršavanje fotografija lica. Pomoći će vam da vaši selfiji i portreti izgledaju savršeno. Aplikacija nudi razne alate za dotjerivanje fotografija kao što su alati za izbjeljivanje zubiju, bojenje sijedih vlasi, uklanjanje crvenih očiju... FaceTune omogućava vam korištenje filtera, rotiranje fotografija, kao i naprednije mogućnosti dotjerivanja fotografija. (Android, iOS, Windows Phone)

FaceTune

Repix

Repix je dobar alat ako želite svojim fotografijama dati umjetnički dodir. Ono što čini ovu aplikaciju posebnom je da možete birati koje ćete specijalne efekte upotrijebiti. Aplikacija dolazi s nizom filtera i okvira, a možete i kupiti dodatke koji vam trebaju. (Android, iOS)

repix

Retrica

Više od 100 milijuna fotografija dnevno slikano je Retricom. Ova aplikacija dolazi s preko 100 filtera tako da vam nikada neće ponestati opcija za savršenu fotografiju. Svoje fotografije možete posložiti u zanimljiv kolaž ili dodati logo, a možete ih i dijeliti na društvenim mrežama. (Android, iOS)

Shift

Za one koji vole imati potpunu slobodu pri uređivanju slika, Shift je savršen odabir. Aplikacija vam omogućava da kombinirate različite filtere te stvorite jedinstven izgled svake fotografije. Shift nudi potpunu kontrolu nad svakim elementom kako bi se postigao prekrasan i jedinstven učinak. Možete odabrati nijansu i boju filtera, teksture slike, a zatim prilagoditi jačinu boje, svjetlinu i kontrast. (Android, iOS)

shift


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način