Obavijesti

Tech

Komentari 56

Vikend uz Call of Duty: Igrajte ga potpuno besplatno tri dana

Vikend uz Call of Duty: Igrajte ga potpuno besplatno tri dana
3

Najnoviji akcijski spektakl u kojem glumi Kevin Spacey možete besplatno igrati do ponedjeljka. Dovoljno vremena za uživanje u multiplayeru, a igra je i na sniženju

VIDEO

Ako ste razmišljali o tome kako se zabaviti tijekom vikenda, Valve i njihov servis Steam u petak su za vas osigurali vikend igranja uz novi Call of Duty: Advanced Warfare. 

Activision je objavio kako su njihova najnovija pucačina te Destiny najprodavaniji konzolaški naslovi u SAD-u ove godine. Stoga, ako ste i vi dosad isprobali Call of Duty: AW na konzoli, tijekom vikenda ćete moći vidjeti koliko se PC verzija razlikuje. 

Multiplayer verzija igre je besplatna do ponedjeljka u 19 sati, tako da imate dovoljno vremena da uživate u multiplayer napucavanju. Ako vam se igra i svidi, na Steamu je sada nude na sniženju od 25 posto, no tko zna, za Božić možda stave i još veći popust.

Call of Duty

Zabavan Call of Duty

Razmišljate li o tome vrijedi li igra vašeg vremena, odgovor je da. Znam da ću sigurno isprobati igru u PC verziji, nakon druženja s likovima na PlayStationu 3. Prvenstveno da vidim koliko bolje igra izgleda.

Što se same igre tiče, puno je bolja od prošlogodišnjeg Ghostsa, ali i dalje ostaje onaj dojam da je COD nešto poput akcijskog spektakla Michaela Baya. Zabavno za vidjeti i uživati u količini eksplozija, ali bez pretjerane dubine koja će vas vezati uz glavne protagoniste i stvoriti želju da im se iznova vraćate. Radnja igre proteže se kroz sredinu ovog stoljeća. Nakon što ostanete bez ruke kao Jack Mitchell i vaš prijatelj Will Irons pogine u Seulu, njegov otac (Kevin Spacey) angažira vas na pogrebu. Ponudi vam robotsku ruku i priliku da se pridružite njegovoj privatnoj vojnoj sili ATLAS. Kako je radnja smještena u blisku budućnost, prisutna su i razna futuristička oružja te robotsko odijelo koje vam pomaže tijekom misija. I dok je prilično zabavno skakati nekoliko desetaka metara kroz zrak, prava je šteta što autori igre nisu dali više slobode da kroz igru biramo kad želimo koristiti koje mogućnosti odijela. 

Dok prolazite kroz misije i uživate u scenama u kojima Kevin Spacey podsjeća na Franka Underwooda iz Kuće od karata, shvatite i da sve nije baš tako sjajno kod vašeg šefa pa se odlučite pridružiti otporu. Jedan od sjajnih detalja igre su i male scene koje se odigravaju oko vas i pomalo vam pokazuju pozadinu ovog novog svijeta. Klišej na klišej i slow-motion sekvence vode vas do prilično razočaravajućeg kraja, koji podsjeća na film Umri muški (spoiler) i izgleda kao da se scenaristima igre baš i nije više dalo razmišljati.

Activision

Što se multiplayera tiče, robotsko odijelo ste slobodni koristiti po vlastitom nahođenju tako da se sada dosta borbi vodi i iz zraka. Među novitetima je i 'Supply Drop', odnosno oruje, dodaci za vas ili pojačanje koje možete kroistiti tijekom partija. Uz klasične modove borbe tu je i Uplink, koji spaja sport i pucnjavu. Drona koji izgleda kao lopta morate ubaciti u gol, ali morate se lopte brzo riješiti jer ne možete koristiti oružje dok ga nosite.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle