• Članak
  • Share
  • Tweet

Gležnjače, blejzeri i cvijetne suknje za odlične kombinacije

Svaki tjedan portal Budi IN za vas fotografira cure s odličnim stilom pa pogledajte njihove omiljene kombinacije i možda pronađete inspiraciju za vaš današnji look

Nedjelja, 27. 11. 2011. u 10:53    Piše: Budi IN
Gležnjače, blejzeri i cvijetne suknje za odlične kombinacije Allmoviephoto.com

Romantične košulje, duge ženstvene suknje u kombinaciji s maramama i grubim muškim čizmama i šarenim Starkama čine stil Martine Werft kojoj je udobnost i funkcionalnost odjeće na prvom mjestu. Kako joj posao čini okosnicu svakodnevice, veliku pozornost poklanja da joj je stylinga praktičan, poslovan, ali u isto vrijeme i casual – jer Martina nikad ne zna na kojoj strani grada će završiti. Njezine najdraže kombinacije pogledajte ovdje.

Otkako su se ponovno vratili u modu, blejzeri se ne skidaju s modnog trona. Upravo oni se ubrajaju u najdraže odjevne komade modne blogerice Mile Puljiz, koja u svom ormaru posjeduje oko 30 primjeraka. Ovu jesen blogerica ih kombinira uz gležnjače i crne haljine jednostavnog kroja, a slike njezinih blejzera i omiljenih lookova pogledajte ovdje.

Tko ima ravnu kosu, želi kovrčavu, a tko ima kovrčavu želi ravnu! No, ne i novinarka Antina Bratić koja svoj zaštitni znak, prirodno kovrčavu kosu, mazi i pazi. Ona njeguje i svoj modni stil koji je podjednako razigran poput njene kose, a kako kombinira svoje šarene hlače, cvijetne suknje, vintage torbe i razigrane majice pogledajte ovdje.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar