Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ogromno ličko srce: Posvojila me hrvatska obitelj, hvala im!

Ogromno ličko srce: Posvojila me hrvatska obitelj, hvala im!
3

Danny i Jeanette Perkovich posvojili su Nathana kad je imao samo pet mjeseci. Danny je praunuk Ivana, koji je početkom prošlog stoljeća iz Brinja došao u SAD

VIDEO

Hvala obitelji Perkovich što me posvojila. Učinili su me sretnim čovjekom. Tko zna što bi bilo sa mnom da sam se vukao po domovima, rekao je Nathan Perkovich, igrač Medveščaka.

Danny i Jeanette Perkovich posvojili su ga kad je imao samo pet mjeseci. Danny je praunuk Ivana, koji je početkom prošlog stoljeća iz Brinja došao u SAD.

- Želio bih otići i u Brinje, gradića iz kojeg je moj pradjed otišao u Ameriku. Više nemamo rodbine u Lici, ali svejedno bih volio vidjeti rodno mjesto pradjeda Ivana - kaže Nathan.

Osim njega, Perkovichi su u obitelj prigrlili još dvoje ostavljene djece, Josha i Shaynea, dvojicu tamnoputih dječaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moji roditelji su široka srca i širokih pogleda. U tako raznolikoj obitelji brže sam odrastao i sazrio, naučio mnogo toga o jednakosti, odnosu prema ljudima druge boje kože. Zbog toga sam danas sigurno bolja osoba.

Nathan obožava Josha i Shanea, a osim njih ima i još jednog brata i sestru, Josepha i Jeanette, koji su biološka djeca oca Dannyja i majke Jeanette.

- Svi smo unutar četiri godine, ja sam najstariji sa 27, a sestra je najmlađa sa 23 godine. - Super smo se zafrkavali u školi kad smo se upoznavali s novim ljudima. Kad bih rekao da su mi Josh i Shayne braća, nitko nije vjerovao. Govorili su: ‘Pa, oni su tamnoputi, a ti si bijelac, to je nemoguće’. Uživao sam promatrati začuđena lica tih ljudi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...