Obavijesti

Tech

Komentari 3

6 aplikacija koje jako bogatima čine život još lakšim i ljepšim

6 aplikacija koje jako bogatima čine život još lakšim i ljepšim
4

Kao da nije dovoljno što si mogu priuštiti putovati na najljepša mjesta na svijetu i jesti u najfinijim restoranima, tu su aplikacije koje će im to još i olakšati

VIDEO

Teško vam je naći slobodni avion svaki put kad poželite privatnim letom otići na vikend na drugi kraj svijeta? Ide vam na živce što na godišnjem odmoru ne možete naći dobru maserku ili frizera? Nemate vremena i zamorno vam je kontaktirati sve te vrtlare, sobarice i kuhare koje želite angažirati?

Srećom, industrija mobilnih aplikacija mislila je i na sirote bogataše. Ovih 6 aplikacija pomoći će vam da potrošite višak novca, ali neke od njih su - besplatne!

1. Alfred

Alfred je vaš džepni batler. Jednostavno izaberete što želite da netko drugi obavi umjesto vas - kupnju namirnica, peglanje, čišćenje, uređivanje vrta... - i netko će se pobrinuti za to. Cijena - 99 dolara mjesečno.

2. One Fine Stay

Ako vam odsjedanje u hotelima s 5 zvjezdica nije dovoljno osobno, One Fine Stay je aplikacija za vas. Ona će vam pomoći pronaći luksuzne stanove i spektakularno uređene apartmane u kojima možete prespavati ili provesti godišnji.

Screenshot/avino.manss.com

3. Caviar

Naručili biste hranu, ali restorani koji nude dostavu nisu baš kvalitetom ono što želite? Caviar nudi dostavu iz najskupljih restorana koji dostavljaju samo odabranim klijentima.

4. BlackJet

Dobro je znati - preko BlackJeta možete unajmiti privatni avion kad god vam zatreba. 

Tehnicon Design

5. Luxy

Aplikacija za spajanje ljudi, odnosno za pronalaženje srodne duše. Posebnost Luxyja je što u članstvo prima, kako kažu, samo bogate i lijepe. 

6. Priv

Zasad dostupna samo na području Manhattana i Los Angelesa, ali uskoro stiže i u San Francisco i London, Priv je aplikacija koja će vam preporučiti najbolje frizere, kozmetičare, masere, manikirke u vašoj blizini.

Fotolia

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način