Obavijesti

Tech

Komentari 3

Mali poduzetnici dobili su web servis Solo za račune po mjeri

Mali poduzetnici dobili su web servis Solo za račune po  mjeri
1

Solo prati poslovanje poduzetnika tako da evidentira kupce, prikazuje izvješća, sprema PDF kopije računa i drži poslovanje pod kontrolom.

VIDEO

Solo je nova hrvatska web aplikacija autora Matije Matečića koja mikro i malim poduzetnicima kroz jednostavno sučelje omogućuje brzu izradu i automatiziranu distribuciju ponuda i računa. Korisnik može izdavati ponude i račune te ih slati putem maila, formirati bazu klijenata, pratiti graf svojih prihoda i pratiti koliko klijenti kasne s plaćanjem pa i poslati podsjetnike za plaćanje.

Solo prati poslovanje poduzetnika tako da evidentira kupce, prikazuje izvješća, sprema PDF kopije računa i drži poslovanje pod kontrolom. Posebno pregledno i korisno je praćenje statusa računa koji mogu biti otvoreni, poslani, opomenuti, stornirani ili plaćeni. Solo, iako prilagođen zakonu o fiskalizaciji, nije zamjena za računovodstvo, ali nudi korisnu preglednost i automatizaciju po vrlo povoljnoj cijeni.

„Sav programski kod je ručno napisan u skriptnom jeziku Classic ASP i koristi bazu MySQL te nekoliko komponenti za PDF, mailove i upload. Servis je smješten na našem poslužitelju u Zagrebu koji inače koristimo za hosting klijenata.“, objašnjava Matija Matečić.

Korisnicima servisa na raspolaganju je besplatna osnovna usluga – paket Jabba - za izdavanje do tri računa mjesečno i naplatna usluga – paket Solo - koja za 39 kuna mjesečno u promo periodu nudi sve opcije potrebne maloj tvrtki. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle