Obavijesti

Tech

Komentari 4

Ovo su kul aplikacije koje će vam uljepšati duge ljetne dane

Ovo su kul aplikacije koje će vam uljepšati duge ljetne dane
5

Ljeto je u punom zamahu, a tu su i aplikacije koje će vam pomoći da se zabavite. Prikupili smo najbolje aplikacije kako bi vam pomogli u vašim ljetnim avanturama

VIDEO

Ljeto je u punom zamahu, a tu su i aplikacije koje će vam pomoći da preživite vrućine, zabavite se i iskoristite vaš godišnji odmor. Prikupili smo najbolje aplikacije kako bi vam pomogli u vašim ljetnim avanturama.

Sky Guide: View Stars Night or Day

Ova prekrasna aplikacija dobitnik je Appleove nagrade za dizajn. Uz Sky Guide možete otkrivati zviježđa, planete i satelite. Savršeno za zvjezdane noći na plaži. (iOS)

Fifth Star Labs LLC

Wolfram Sun Exposure Reference

Wolfram aplikacija pobrinut će se da ne izgorite na suncu. U aplikaciju unesete svoj tip kože, lokaciju i SPF vaše kreme za sunčanje te će vam aplikacija izračunati koliko vremena možete provesti na suncu prije nego izgorite. (iOS)

Vip DSF guide

Vip DSF guide uz pomoć tehnologije proširene stvarnosti na mobilnim uređajima oživljava virtualnog vodiča – dubrovačkog kneza koji vas na hrvatskom ili engleskom jeziku upoznaje sa zanimljivostima o Dubrovniku i Dubrovačkim ljetnim igrama. (iOS, Android)

Vipnet

Pocket

Želite neometano čitati na plaži? Pocket je besplatna aplikacija koja vam omogućuje da članke i tekstove spremite te ih čitate kasnije, čak i ako nemate pristup internetu. (iOS, Android)

RunKeeper

Želite li aktivniji odmor, RunKeeper je prava aplikacija za vas. Proglašena je jednom od najboljih fitness aplikacija. Omogućuje vam da pratite svoje vježbanje, postavljate si ciljeve i  pratite gubitak težine. (iOS, Android)

GetMyBoat

Ova aplikacija je slična Airbnbu, ali umjesto stanova nudi brodove. Ako želite provesti dan na vodi, ovdje možete naći sve od kajaka do jahte.  U bazi je preko 30.000 vozila, a aplikacija je dostupna u preko 135 država svijeta. (iOS, Android)

GetMyBoat LLC

Baby Explorer

Za najmlađe, tu je kompilacija 17 različitih igara na jednom mjestu. Prikladna je za djecu mlađeg uzrasta, jednostavno dizajnirana te će zasigurno zabaviti svako dijete. (Android)

Bandsintown

Bandsintown pruža personalizirani koncertni kalendar kako ne bi propustili niti jedan koncert vašeg omiljenog benda. S ovom aplikacijom znati ćete i koji su koncerti u blizini mjesta na kojem se nalazite. (iOS, Android)

Bandsintown Inc.

Mixology

Želite li se osvježiti koktelom u ove vruće dane, Mixology nudi recepte za pripremu gotovo 8000 pića. Možete mu reći i što sve imate u baru pa će vam ponuditi koktele koje bi mogli pripremiti, a tu je i automat koji vam omogućuje da složite nove koktele. Osim koktela, nudi i upute za pripremu niza drugih pića. (iOS, Android)

Mixology
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera
SVJETSKA PREMIJERA

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera

U Berlinu smo prisustvovali svjetskoj premijeri nove generacije jednog zaista posebnog i neobičnog Volkswagen automobila

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula
NOVI MODEL

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula

Google DeepMind najavio je novu vrstu modela umjetne inteligencije za medicinska istraživanja koji može predvidjeti strukturu i interakcije svih živih molekula
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić