• Članak
  • Komentari 7
  • Lokacija
  • Share 35
  • Tweet1

HDSSB se riješio G. Matkovića, nisu ga stavili na izbornu listu!

Vladimir Šišljagić kaže da je Matković sam odustao nezadovoljan što nije bio bolje pozicioniran. Međutim, Gordan Matković tvrdi da nije bio odustao od kandidature

Srijeda, 16. 11. 2011. u 14:42    Piše: Željko Garmaz
HDSSB se riješio G. Matkovića, nisu ga stavili na izbornu listu! Davor Javorović/PIXSELL Matković (skroz desno) kaže kako nije odustao od kandidature

Premda se nadao, a obećavali su mu čak 3. mjesto na izbornoj listi u IV. izbornoj jedinici, Gordana Matkovića, bivšeg osječkog gradonačelnika i visokog dužnosnika HSP-a, njegovi novi stranački drugovi iz HDSSB-a nisu uopće uvrstili na izbornu listu! 

Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a, kaže da je Matković sam odustao nezadovoljan što nije bio bolje pozicioniran. Međutim, Gordan Matković tvrdi da nije bio odustao od kandidature.

- Točno je da su mi namijenili peto mjesto, ali to nije bilo u skladu s našim dogovorom kad sam se učlanio u HDSSB. Tada su od mene očekivali da svojim političkim imenom pridobijem ljude za treći mandat stranke za koji su tada pretpostavljali da im 'visi'. Prije nekoliko dana su me obavijestili da ima nekih promjena na listi i da su me svrstali na peto mjesto, a odgovorio sam im da nema nikakvih razloga odustati od starog dogovora. Sutradan su u Zagrebu predali izborne liste bez mojeg imena! - priča Gordan Matković.

Šišljagić objašnjava da je Matković trebao biti na listi iza njega, Krešimira Bubala, Dinka Burića i Ivana Drmića, a ispred Zorana Vinkovića. 

- Bio je nezadovoljan, premda mu je ta pozicija osiguravala ulazak u Sabor. Žao mi je što je odustao - kaže Šišljagić.

Tagovi: izborna lista, izbori 2011., hdssb, gordan matković

Izdvojeni komentari 7 komentara Pogledaj sve komentare
16.11.2011., 15:10

20bucks: Dovoljno je i na trenutak pogledati facu ovog šišljagića i ne treba ti rcinusovo ulje ako imaš tvrdu stolicu. To isto vrijedi ako pogledate i gušterolikog glavaša, te onog klempavog bubala što ga još uvijek mamica češlja na razdjeljak prije nego ode na posao. Da se razumijemo i sva ostala bagra s hrvatske političke scene nisu daleko od ovih i najbliže su im ljige iz hadezea, ali ovi likovi su toliko bahati i iritantni da čovijek dobiva trenutni proljev.... prikaži sve

16.11.2011., 17:46

ARTPOP2013: eto kako prolaze politički izdajnici!

16.11.2011., 19:53

SmackThat: Mutikaše

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar