Obavijesti

News

Komentari 111

Goran Habuš: Povlačim se sa izborne liste Kukuriku koalicije

Goran Habuš: Povlačim se sa izborne liste Kukuriku koalicije
4

Varaždinski gradonačelnik, koji je pijan skrivio prometnu nesreću, o svojoj je odluci još prije obavijestio stranku. Sa mjesta gradonačelnika Habuš ipak neće odstupiti

VIDEO

Kukuriku koalicija je na svojoj internetskoj stranici objavila kako je HNS u utorak dobio očitovanje Državnog izbornog povjerenstva nakon kojeg su Predsjedništvo stranke i Središnji odbor donijeli odluku da se umjesto varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša na listu stavi Natalija Martinčević, dogradonačelnica Varaždina.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare varaždinski gradonačelnik i sam je objavio da se povlači sa HNS-ove liste za Sabor, javlja evarazdin. Kazao je kako su posljednji dani bili teški i za njega i za njegovu obitelj te da su pritisci bili teški. 

- Zbog pogreške koju sam uzrokovao svojom nesmotrenošću, nepažnjom i neodgovornošću odlučio sam se povući sa kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Stranku sam o tome obavijestio već u subotu i moja odluka je danas prihvaćena na svim razinama. Moje mjesto na listi za Sabor preuzet će moja zamjenica Natalija Martinčević - izvjestio je Habuš novinare na izvanrednoj konferenciji za novinare u prostorijama HNS-a u Varaždinu.

Novinari su ga upitali hoće li dati ostavku na mjestu gradonačelnika, Habuš je kazao kako bi to bilo loše za Grad. 

- Smatram da je moja dužnost da projekte i programe koje sam predstavio Varaždincima u sklopu predizborne kampanje, a koje je podržalo čak 70 posto birača, odradim do kraja - zaključio je Habuš.

Da Habuša nije na listi potvrdila nam je i Vesna Pusić:

- Imali smo dvije opcije, prva je da on nakon izbora prepusti mjesto na listi kolegi iz HNS-a koji je bio iza njega ili pak da odustane prije izbora. Iz DIP-a su nam rekli da nekoga možemo maknuti sa liste unutar 48 sati nakon predaje izbornih lista - rekla je.

Goran Habuš je bio na izbornoj listi HNS-a koju su usuglasili prije nekoliko dana. Habuš je bio na devetom mjestu na listi za treću izbornu jedinicu. Varaždinski gradonačelnik je u petak skrivio lakšu prometnu nesreću.  'Napuhao' je 1,58 promila, ali je tražio i da mu izvade krv. Analiza je pokazala da je imao 1,6 promila alkohola u krvi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece