Obavijesti

Osvoji karte za današnji koncert na krovu MSU!

Osvoji karte za današnji koncert na krovu MSU!
2

Ljeto u MSU uz Jadransko se nastavlja i ove subote. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku i uz malo znanja i sreće osiguraj si besplatne ulaznice za ekskluzivni koncert Bambi Molestersa.

Jadransko osiguranje vodi te na Ljeto u MSU uz Jadransko. Danas, 19. srpnja, zabavi se uz  koncert Bambi Molestersa na ekskluzivnoj krovnoj terasi MSU-a. 

Ulaznica za Ljeto u MSU uz Jadransko omogućava ti uživanje u multimedijskom programu koji uz koncert obuhvaća filmsku projekciju britanskog triler filma "Žrtveno janje" u nekom od dva termina, 17:30 i u 19:30 sati i posjet izložbi Vlaste Delimar "To sam ja" koju možete razgledati radnim danom od 11:00 do 21:00 te subotom od 11:00 do 24:00 . 

Ispuni ispravno obrazac ispod članka jer Jadransko osiguranje troje čitatelja 24sata, koji prvi točno odgovore na nagradno pitanje, daruje s 2 ulaznice za koncert Bambi Molestersa ove subote, 19.07.2014.

Sretnog dobitnika kontaktirat ćemo u danas i objaviti na www.24sata.hr! Pravilnik nagradnog natječaja "Jadransko osiguranje te vodi na koncert Bambi Molestersa" pročitajte na linku.

Osvoji FAMILY paket Jadranskog osiguranja na koncertu!

Prije svakog subotnjeg koncerta na krovu MSU najsretnijeg posjetitelja Jadransko osiguranje nagrađuje s Family paketom osiguranja imovine! Stoga dođite u MSU i uživajte u bogatom programu u ljetnim danima koji slijede.

Ljetni program uključuje i 6 klupskih rock svirki uživo uz DJ izvedbu pod naslovom „Korijeni rocka“ svakog petka besplatno, na platou MSU-a od 20 sati.

Više informacija o Ljetu u MSU uz Jadransko osiguranje potražite na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...