Obavijesti

Kamp Kozarica – savršen za obitelji ili veselo društvo

Kamp Kozarica – savršen za obitelji ili veselo društvo
7

Na Megabon stranici pronađite super ponudu za vaš trodnevni odmor u Kampu Kozarica. U posebnom Megabon paketu dobivate i 2-satni najam camping wellnessa za 4 osobe!

Planirate li kako ćete provesti duže, sunčanije, toplije dane koji nam polako, ali sigurno, već pristižu, tada svakako posjetite Megabon stranicu. Na www.megabon.eu pronaći ćete različite opcije provođenja vašeg odmora na super destinacijama.

Pažnju posebno obratite na Megabon paket u Kampu Kozarica s kojim dobivate 3 noćenja u mobilnoj kućici 24 m² za do čak 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina), 2-satni najam camping wellnessa za 4 osobe, 1 dan besplatnog najma bicikala te korištenje interneta i parking za 1 vozilo.

Kamp Kozarica smješten je u borovoj šumi, direktno na moru s plažom, na 10 minuta hoda od centra Pakoštana, poznatog turističkog odredišta između Zadra i Šibenika. Od sezone 2013. kamp je svrstan među najbolje hrvatske kampove te je kategoriziran s 4 zvjezdice.

Kozarica je okružena morem i Vranskim Jezerom, a njezina plaža je kombiniranog, šljunčano-stjenovitog tipa. U ovom ćete se kampu zaista odmoriti i zabaviti, bez obzira na tip provoda koji tražite: romantiku u dvoje skriveni borovom šumom, zabavu na plaži s društvom ili obiteljski odmor u bogato opremljenom kampu.  

Kamp Kozarica obuhvaća super market, caffee bar, snack bar, restoran, internet caffee, botanički vrt s autohtonim dalmatinskim biljem, dječje igralište, bazen za djecu, camping wellness, sportske sadržaje (košarka, boćanje, odbojka na pijesku)...

Mjestašce Pakoštane, smješteno između dva povijesna grada, Zadra i Šibenika, s jedinstvenim položajem na obali mora i Vranskog jezera (ornitološki rezervat), idealno je mjesto za odmor. Pakoštane su od Zadra udaljene 36, a od Šibenika 41 km, tako da u okolici ne nedostaje lijepih lokacija za razgledavanje kulture baštine, kupnju, večernji izlazak ili zabavu do jutra.

Pođite na izlet u otkrivanje naših bisera i posjetite park prirode Vransko jezero, smješten samo 1 kilometar od kampa, ili popularne nacionalne parkove Paklenicu, Plitvička jezera i slapove Krke… Vransko jezero, poznato jezero i kriptodepresija, bogato je ribom i zbog toga privlači brojne domaće i inozemne ribolovce. Ako ste jedan od njih svakako provedite jedno popodne u mirnoći njegove ljepote.

Nezaboravan odmor je zajamčen u udobnim i odlično opremljenim mobilnim kućicama veličine 24 m². Kućice su prikladne za 4 odrasle osobe i 2 djece, a svaka se sastoji od 2 spavaće sobe, kupatila (tuš/WC), kuhinje s dnevnim boravkom i drvene terase sa sjedećom garniturom. Kućice su klimatizirane, a gostima kampa pripada i jedno parkirno mjesto.

Opustite se u sjeni borova, prepustite spokoju i uživanju, uz šum valova i bogastvo sadržaja koje Vam nudi Kamp Kozarica.…I povedite najdraže na odmor na koji će ih oduševiti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"