Obavijesti

Kolumne

Komentari 13

Uh, Hrvatska je baš jaka: Zašto sam Mandžu prozvao Đilkoš...

Drago mi je što je moj sin Slaven “riješio” još jednog velikog trenera, nakon Fabija Capella i Guusa Hiddinka pobijedio je i mog prijatelja Giovannija Trapattonija...

VIDEO

Biliću, sine, ono je bilo briljantno! Kakva je to demonstracija modernog nogometa bila. Ircima smo održali lekciju kako se nakon oduzete lopte transformirati u napad, kako se nude igrači i traže prostor.

Drago mi je što je moj sin Slaven “riješio” još jednog velikog trenera, nakon Capella i Hiddinka pobijedio je i mog prijatelja Giovannija Trapattonija. Eto, to je dokaz koliko smo jaki i da sam mislio ozbiljno kad sam rekao da možemo do kraja.

Mandžo je trčao ko Kenijac. Gdje god si pogledao, eto njega

Pogotovo s ovakvim Mandžukićem. Ne samo zato što je zabio dva gola, ma trčao je kao da je iz Kenije. Gdje god si na terenu pogledao, odnekud se svaki put stvorio Mandžo.

Ponosan sam što sam mu bio trener u Zagrebu. Nazvao sam ga “đilkoš” od milja. On je specifičan igrač i neka se ne ljuti na to jer on je đilkoš, lola, u pozitivnom smislu riječi.

Njega baš briga, on je jednostavno svoj. Zna iznuditi faul, ali još bolje zna folirati... Često simulira, meni je to radio tako dobro da sam par puta pripremio zamjenu. On leži, ja si mislim:

“Ma kakvi, gotov je. Što ću sad, ozlijedili su ga...” Ali čim sudac pokaže protivniku karton, on se odmah digne i trči ko da ništa nije bilo. Možda mu baš to što je pozitivno drzak omogućava da bez problema zabije onakva dva gola.

Bez važnih igrača kao što je Olić i Lovren prezentirali smo moć. Da, to je prava Hrvatska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith