Obavijesti

Show

Komentari 96

Ava i Željko grlili se na krevetu, a zatim su se zajedno tuširali

Ava i Željko grlili se na krevetu, a zatim su se zajedno tuširali
12

Neću ja sad da ispadnem kur.., imala sam četiri lika, četiri veze, rekla je Ava te dodala kako je brine što će ljudi misliti o Željkovom hrkanju koje zvuči kao stenjanje

VIDEO

Na početku dana posvađali su se Boban i Maja Nikolić. Maja mu je rekla da on nema muški spolni organ, a on joj je rekao da ona to sigurno zna jer je iskusna s tim stvarima. Nakon toga Maja mu je rekla da on sigurno ima vaginu. Boban joj je na to smireno rekao da mu je žao što ona ni ne shvaća koliko je glupa kad govori takve stvari. 

Boban je u ispovjedaonici pričao kako ga je Maja jako naživcirala. Kaže i da ne voli ljude koji imaju tu dozu arogancije kao što ima Maja. 

- Od prve večeri kad je došla nastaju svađe. Jučer je bila mirna kao bubica, jučer je prala, peglala i kuhala tone kave, a od jutros, posebno otkad nas je probudila Vendina pjesma, Maja je poludjela - rekao je Boban. 

Boban je Velikom bratu rekao da voli Vendi i da ona unosi neke dobre vibracije među stanare. Duboko vjeruje da je ona jedna korektna osoba u kući i u Vendi vidi saveznicu protiv Maje. 

Majin 'gen za željeznicu'

Dok je Boban bio u ispovjedaonici, Vendi je ostalim stanarima pričala kako je Maja gostovala u jednom talk-showu i blamirala se. Rekla je, naime, da ima 'gen za željeznicu'. 

- Nije to bio vrhunac blamaže. U istoj je emisiji izjavila da ima jako dobru suradnju s Kinezima koji će zbog dobrog odnosa s Majom otkupiti Kosovo u ime Srbije - nadovezao se Milić. Budući da se Slavku jako sviđa Maja i slaže se s njom, Vendi mu je rekla da pazi da ne dobije 'gen za željeznicu' od nje. 

'Željko je hrkao kao da stenje'

Soraja i Uroš šaputali su na krevetu. Pokraj njih valjali su se i grlili Ava i Željko. Ava je zatim ustala i otišla do Bobana, Anete i Vendi. Pričala im je kako je bilo spavati pokraj Željka prošlu noć. 

- Prebacio je nogu preko mene i hrkao kao da stenje - rekla je Ava kao da nema pojma da se Željko samozadovoljavao dok je ležao pokraj nje. Nakon toga krenula je jesti med i jezikom simulirala oralni seks koristeći žlicu. Svi koji su je vidjeli 'pukli' su od smijeha. 

- Neću ja sad da ispadnem kur.., imala sam četiri lika, četiri veze - rekla je Ava. Boban ju je došao zagrliti, a ona je opet spomenula Željkovo stenjanje i rekla da je brine kako to izgleda ljudima koji doma gledaju show. 

- Tko zna što misle Uroš i Soraja, oni su u krevetu do našeg - brinula je Ava, a Željko joj je rekao samo da kamera sve vidi i da njega ne zanima što itko misli, da ga boli 'ona stvar' za to. 

Uroš i Soraja zajedno u tuš kabini

Soraja se prije spavanja otišla otuširati, a za njom su u tuš kabinu ušli Uroš i Željko. Željko  je brzo izašao van, no Uroš ju je primio i pipao gdje god je stigao pod isprikom da joj želi namoćiti kosu. 

Ava se pak rasplakala i izjavila kako joj nedostaje Vlada Vuksanović, jer joj je on bio pravi prijatelj u showu i, za razliku od Uroša, pravi prijatelj.

Nakon Soraje, tuširala se Ava. Njoj je u tuš kabinu ušao Željko. Pomagao joj je da se opere sapunajući joj leđa. Ona se prigibala ispred njega, nije joj smetalo što je Željko s njom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin