Obavijesti

News

Komentari 59

Karamarko: Ja sam pristojan i fin, a Milanović je bio vulgaran

Karamarko: Ja sam pristojan i fin, a Milanović je bio vulgaran
1

Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko, prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića

VIDEO

Nakon što je premijer na sjednici Vlade priznao kako je možda preoštro opoziciju pozvao na razum, javio se predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

- Ono nije bilo preoštro. Ono je bilo agresivno, vulgarno i nepristojno, a u svemu je sudjelovao i asistirao Leko - prozvao je Karamarko premijera Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Josipu Leku. 

Milanović je Karamarku zamjerio što sve svodi na nogometni rječnik (1:0, 2:0 za HDZ). 

- Ja sam bio pristojan i fin - rekao je Karamarko. 

Dodao je kako je premijer cijelu predstavu u utorak u Saboru izveo kako bi mogao progurati rečenicu o dvotrećinskoj većini. Naglasio se kako se Milanović lijepo brine o svojim interesima. 

'Uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nam nisu potrebni'

- Lijepo ću podsjetiti da je njegov prvi potpredsjednik, kako oni sebe nazivaju, prvi, drugi, treći, Čačić rekao da tamo neki luđaci razmišljaju o Pelješkom mostu pa su 15 dana pokušavali naći neko rješenje. Imali su ih 68, kako to premostiti, htjeli su tunel ispod mora, nadvožnjak preko Bosne, specijalne trajekte i podmornice. Sve su htjeli samo ne most. A to je stvar nacionalnog interesa - rekao je Karamarko te dodao kako nam uz takve skrbnike za nacionalni interes neprijatelji nisu potrebni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.