Obavijesti

News

Komentari 21

Poduzetnik prijetio da će dići hotel u Biogradu pa je odustao

Poduzetnik prijetio da će dići hotel u Biogradu pa je odustao
1

Odustao sam od rušenja jer se za slučaj zainteresirao USKOK i DORH, rekao je Milenko Mikulić koji tvrdi da je prevaren od tvrtke Kutjevo i Envera Moralića

VIDEO

Biogradski poduzetnik Milenko Mikulić najavio je za subotu, pa odustao od namjere da digne hotel Albamaris u zrak jer je, kako tvrdi, prevaren od tvrtke Kutjevo i Envera Moralića.

Pred brojnim novinarskim ekipama optužio je sudstvo za spregu s Moralićem, Brankom Hrgom, lokalnim moćnicima...

-  Enver Moralić je Kutjevo dobio za ništa, a mene je pitao znam li tko je. Moji su problemi počeli kada sam htio od Kutjeva kupiti firmu Gušti s kojom sam kao Hotelier radio 20 godina. Kada sam 2011.godine ušao u Gušte koji su bili u Kutjevu, tražio sam diobenu bilancu i potom ušao u kredit i platio četiri rate. Naišao sam na kredit za koji nisam znao od 1,6 milijuna eura i oni ga nisu skinuli iako on nije bio u Guštima - rekao je Mikulić dodajući da su kada je upao u probleme radnici zbog neisplate dvije plaće pokrenuli stečaj.

- Htio sam u predstečajnu nagodbu, no odbijen je zbog Branka Hrga koji je povezan s Moralićem i on je inzistirao da ide u stečaj. Tražio sam i skidanje imuniteta Hrgu, ali sam odbijen - rekao je Mikulić.

On je, kako tvrdi, podnio tužbu jer mi nisu skinuli kredit zbog kojeg je pokrenuta ovrha.

- Hotel je procijenjen za 3,9 milijuna eura, a sud je u rekordnom roku odlučio provesti ovrhu iako proces još traje. Sud spušta cijenu hotela s milijun i pol na 700.000 eura i javlja se škola Adam Krčelić i kupuje hotel od 3,9 milijuna eura za 700.000 eura. Pa za te novce se ne može kupiti ni škola - rekao je Mikulić dodajući da je bio spreman dignuti hotel u zrak za samo sedam minuta jer je priključen na plinsku stanicu s 2000 litara plina.

 - Odustao sam od rušenja jer se za slučaj zainteresirao USKOK i DORH. Ako škola stupi u posjed hotel prije nego slučaj bude riješen hotel će biti srušen - zaključio je Mikulić kojeg je zbog najave rušenja ispitivala i policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.