Obavijesti

Sport

Komentari 23

Bogdanović opet preko 20, ali Brooklyn je izgubio 4 zaredom

Bogdanović opet preko 20, ali Brooklyn je izgubio 4 zaredom
1

Ni to što Dwyane Wade nije igrao u Brooklynu nije pomoglo Netsima da prekinu niz od četiri poraza. Miami je pobijedio s 95-83, pa je propala odlična igra Bogdanovića

VIDEO

Bojan Bogdanović zaslužan je za dva najbolja nastupa novaka u ovoj sezoni, a u oba je zabio po 22 koša. No za razliku od susreta protiv Orlando Magica, naš reprezentativac ovaj put nije uspio odvesti Netse do pobjede, nego je Miami slavio s 95-83.

Bogdanović je za 41 minutu na parketu pogodio osam od svojih 11 šuteva, uključujući odličnih 4/5 za tricu. Realizirao je oba slobodna bacanja, skočio tri puta, po jednom ukrao loptu i asistirao, a s 22 poena bio je najbolji strijelac Brooklyna.

- Razočaran sam bio jer nismo imali energije na prošle tri utakmice u gostima, a sad sam još više razočaran jer nismo imali energije ni kod kuće. Nema razloga za to - ljutit je bio Lionel Hollins, trener Brooklyn Netsa.

S četiri uzastopna poraza pali su na omjer 4-6, dok je Miami pobjedom došao do 6-5. Bez Dwyanea Wadea, realizaciju je preuzeo Mario Chalmers s 22 koša, Chris Bosh ostao je na 15, s tim da je pogodio važnu tricu kojom je Miami odbio nalet Netsa u završnici.

VIDEO

Iznenađenje za LeBrona

Neočekivani poraz kod kuće doživjeli su LeBron James i Cleveland Cavaliersi. Sa 106-97 pobijedili su ih Denver Nuggetsi i tako došli do tek trećeg slavlja u deset nastupa ove sezone. Ty Lawson imao je 24 koša i 12 asistencija, a Clevelandu je propala utakmica u kojoj su četvorica došla do 20 ili više koševa. James je zabio 22, Love , Irving i Waiters po 20.

- Kad igrate protiv jake momčadi, cijela vaša ekipa dodatno je fokusirana. Nije se bilo teško motivirati za ovakav susret - objasnio je Arron Afflalo , šuter Nuggetsa koji je postigao 23 koša. Cavsi su nakon devet utakmica već na četiri poraza.

Paklena zapadna konferencija

Samo jedan poraz imaju Memphis Grizzliesi , trenutačno najbolja momčad lige s omjerom 10-1 nakon pobjede 119-93 protiv Houston Rocketsa , dok su Portland Trail Blazers i momčad u najboljoj formi jer su s pet pobjeda u nizu došli do omjera 8-3 na zapadu.

Preživjeli su vodstvo New Orleans Pelicansa od 16 razlike iz treće četvrtine i još jednu veliku utakmicu Anthonyja Davisa . Krilni centar Pelicansa zabio je 31 koš, uz 11 skokova, tri blokade i tri ukradene lopte, ali Damian Lillard s 24, LaMarcus Aldridge s 22 i Wesley Matthews sa 16 koševa kreirali su preokret Blazersa.

Dirk Nowitzki prešao je brojku od 27 tisuća poena u karijeri u pobjedi Dallasa protiv Hornetsa. I Mavericksi su na 8-3 na zapadu, koji je opet mnogo jači nego istočna konferencija.

Rezultati

  • Charlotte Hornets (4-7) - Dallas Mavs (8-3) 80-107
  • Cleveland Cavs (5-4) - Denver Nuggets (3-7) 97-106
  • Boston Celtics (3-6) - Phoenix Suns (6-5) 114-118
  • Brooklyn Nets (4-6) - Miami Heat (6-5) 83-95
  • Detroit Pistons (3-8) - Orlando Magic (5-7) 93-107
  • Memphis Grizzlies (10-1) - Houston Rockets (9-2) 119-93
  • San Antonio Spurs (6-4) - Philadelphia 76ers (0-10) 100-75
  • Portland Trail Blazers (8-3) - New Orleans Pelicans (5-4) 102-93
  • Los Angeles Clippers (5-4) - Chicago Bulls (8-3) 89-105
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'