Obavijesti

Sport

Komentari 77

Burić: Imamo dobar potencijal; Pašalić postao član Hajduka...

Burić: Imamo dobar potencijal; Pašalić postao član Hajduka...
1

Imamo dobar potencijal u igračkom kadru. Ostali smo bez nekih važnih igrača, ali u kadru imamo igrača koji će dobiti priliku i na njima je da je iskoriste, kaže Burić

VIDEO

Hajduk se jučer (petak) kasno navečer vratio s priprema iz Turske. 'Bijeli' su u Turskoj bili deset dana, a nakon napornog rada trener Damir Burić dao im je dva dana odmora. Treninzi se nastavljaju u ponedjeljak kad će nogometaši Hajduka imati po dva treninga dnevno.

- Zadovoljni smo odrađenim pripremama. U Turskoj smo imali idealne uvjete za rad. Odigrali smo dvije utakmice u kojima nam rezultat nije bio primaran jer smo u fazi uigravanja momčadi - rekao je Burić za službenu stranicu Hajduka pa dodao:

- Imamo dobar potencijal u igračkom kadru koji nam stoji na raspolaganju. Istina je, ostali smo bez nekih važnih igrača, ali u kadru imamo igrača koji će dobiti priliku i na njima je da je iskoriste.

Burić vjeruje da će mu se što prije priključiti i ozlijeđeni igrači: Toma Bašić, Josip Bašić, Julian Velazquez, Nikola Vlašić i Franck Ohandza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na svoj 105. rođendan Hajduk će igrati protiv Slaven Belupa na Poljudu. Utakmica je na rasporedu u subotu 13. veljače.

Broj članova Hajduka raste

Hajduk je prešao brojku od 16 tisuća članova s plaćenom članarinom za 2016. godinu. Interes navijača Hajduka za članstvo je velik, a ako se ovako nastavi brojni rekordi bi mogli pasti u 2016. godini. Između ostalih, u Hajduk se učlanio i Chelseajev nogometaš na posudbi u Monacu Mario Pašalić.

- Napokon je stigla! Biti članom Hajduka je pitanje stava i opredjeljenja. Posjedovanje članske iskaznice predstavlja čast, a ona je ujedno is sredstvo identifikacije svakog hajdukovca. Navijač Hajduka=član Hajduka - napisao je Pašalić na Facebook profilu uz priloženu sliku iskaznice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje