Obavijesti

Sport

Komentari 11

Cedeviti slavlje protiv Cibone, Šarić je promašio produžetak

Cedeviti slavlje protiv Cibone, Šarić je promašio produžetak
8

Košarkaši Cedevite slavili su protiv Cibone 79-77 u 4. kolu A1 Lige za prvaka. Dario Šarić imao je zadnji napad za produžetak. No promašio je i Cedevita je mogla slaviti

VIDEO

Cibona je dvaput pobijedila Cedevitu u ABA ligi, no Cedevita je uzvratila u Domu Sportova u 4. kolu A1 Lige za prvaka. U dramatičnoj završnici košarkaši Cedevite pobijedili su Cibonu 79-77.

- Utakmica je otišla na Cedevitinu stranu, a mogla je i na našu. Išlo nam je u korist što je Cedevita krenula nervozno, ali mi smo poslije pali. Ako ih želimo pobjeđivati, morat ćemo biti bolji - rekao je trener Cibone, Slaven Rimac.

Cibona je odigrala fantastičnu prvu četvrtinu. Minutu i 20 prije kraja vodili su 18-6 protiv neprepoznatljive Cedevite. Bude se domaći tricom Baždarića i na kraju u drugu četvrtinu ulaze s podnošljivim zaostatkom od sedam koševa (11-18).

Cedevita se probudila u drugoj četvrtini i prvi put povela na utakmici (27-25). Stao je šut Ciboni, Cedevita je pojačala obranu i gosti su bili u velikim problemima. Malo se sabrala Cibona i na odmor ipak otišla s košem prednosti (37-36). Nije Cibona dopuštala Cedeviti da se odvoji na veću prednost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U posljednju četvrtinu Cedevita je ušla s prednošću 61-59. Nije se dala Cibona, držala se na minimalnom zaostatku, a dramatično je bilo u zadnjim sekundama. Delaš je pogodio tricu, a Cibona je kod 79-77 imala zadnji napad. Dario Šarić nije uspio i Cedevita slavi.

- Dali smo sve od sebe, pekla su nas posljednja dva poraza od Cibone. Nije bilo blistavo, ali ipak bolje nego dosad, dovoljno za pobjedu - rekao je Ante Delaš i dodao:

- Volim šutnuti zadnju loptu jer sam uvjeren da ću je pogoditi. Nema tu pritiska, ista je lopta, isti obruči i u prvoj i u zadnjoj minuti.

A1 Liga za prvaka, 4. kolo:

  • Cedevita - Cibona 79-77
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz