Obavijesti

Sport

Komentari 3

Jordan i Griffin preletjeli Miami, prvi gostujući poraz Chicaga

Jordan i Griffin preletjeli Miami, prvi gostujući poraz Chicaga
1

Četvrtkom navečer igra se najmanje utakmica u NBA ligi, ali i u dvije koje su igrane sinoć gledatelji su imali što vidjeti. Clippersi su razbili Heat, Kingsi zaustavili Bullse

VIDEO

Miami Heat bez LeBrona James a nije ni blizu ekipi koja ja četiri godine u nizu dolazila do finala NBA lige. Kad se još i ozlijedi Dwyane Wade , Heat se mora nadati velikoj večeri nekog od sporednih igrača kako bi uopće došao u priliku za pobjedu, pa ne iznenađuje uvjerljiva pobjeda Los Angeles Clippersa na Floridi .

Dominacija na terenu bila je takva da je DeAndre Jordan svih svojih 12 koševa zabio u šest zakucavanja .

- Mislim da je to rijetkost u košarci, ali ne mora to vrijediti za njega. On je savršeni igrač kojeg bi svi voljeli imati u momčadi koja pobjeđuje - rekao je Doc Rivers , trener Clippersa.

Nazakucavao se i Blake Griffin na putu do 26 koševa, a sve goste je asistencijama hranio Chris Paul . Najbolji razigravač lige uz 12 asistencija također je zabio 26 poena, povukao je svoju momčad do prednosti 39-15 poslije prve četvrtine.

VIDEO

- Nismo imali baš nikakve šanse poslije prve četvrtine. Ne možemo si dopustiti toliko pogrešaka, pogotovo protiv ovakvog protivnika. Nismo dovoljno dobri da možemo stalno griješiti. Školovali su nas - objasnio je Chris Bosh , jedini koji zaslužuje pozitivnu ocjenu u Miamiju jer je uz 28 koševa imao i sedam skokova.

Miami je na omjeru 6-6 na istoku, Clippersi su na 7-4 na zapadu.

Kingsi sačuvali vodstvo

Chicago Bullsi najbolja su gostujuća ekipa u NBA ligi, trener Tom Thibodeau doveo ih je do šest pobjeda izvan Chicaga u isto toliko utakmica na početku sezone, ali njihov niz zaustavljen je u glavnom gradu Kalifornije. Sacramento Kingsi pobijedili su sa 103-88.

U prošle tri utakmice kraljevi su ispuštali vodstva od 24 razlike (Dallas), 26 razlike (Memphis) i 12 razlike (New Orleans) , no protiv Bullsa su shvatili što trebaju raditi.

- Naučili smo lekciju u tim porazima - rekao je Darren Collison , koji je uz 17 koševa imao i 12 asistencija za Sacramento. Bolji su bili DeMarcus Cousins (22 koša, 14 skokova) i Rudy Gay (20 koševa), dok je bez Derricka Rosea i Paua Gasola u dresu Chicaga najbolji bio Jimmy Butler s 23 koša i osam skokova.

Sacramento je sa sedam pobjeda u 12 utakmica tek deveti na zapadu. Bullsi imaju osam pobjeda u 12 utakmica i treći su na istoku.

Rezultati:

  • Miami Heat - Los Angeles Clippers 93-110
  • Sacramento Kings - Chicago Bulls 103-88
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani