Obavijesti

Sport

Komentari 6

LeBron srušio Netse u zadnjoj sekundi, Bogdanović bio slab

LeBron srušio Netse u zadnjoj sekundi, Bogdanović bio slab
3

Bojan Bogdanović ubacio je dva koša uz četiri skoka za nešto manje od 14 minuta provedenih u igri. Cleveland je dobio Brooklyn košem LeBrona u zadnjoj sekundi...

VIDEO

Košarkaši Clevelanda svladali su na svom parketu Brooklyn Netse s 90-88 u utakmici odigranoj u noći sa subote na nedjelju, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović je za goste ubacio dva koša uz četiri skoka za nešto manje od 14 minuta provedenih u igri.

VIDEO

Prošlosezonskim doprvacima pobjedu je donio LeBron James košem u posljednjoj sekundi utakmice koju je završio s 26 poena, devet skokova i pet asistencija. Uz bok njemu bio je Kevin Love s 26 koševa i sedam skokova.

Najbolji igrač Netsa bio je centar Brook Lopez s 22 koša i devet skokova, dok je razigravač Jarett Jack uz 12 poena imao i 14 asistencija. Vodećoj momčadi Istočne konferencije ovo je bila 13. pobjeda u novoj sezoni (13-4), dok je Brooklyn doživio 13. poraz (3-13).

Golden State maršira dalje

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi nastavili su rekordan pobjednički niz na početku nove sezone. Svoju 18. uzastopnu pobjedu (18-0) ostvarili su na domaćem parketu svladavši Sacramento sa 120-101.

VIDEO

Prvake je do pobjede predvodio Draymond Green s 'triple-double' učinkom od 13 koševa, 12 asistencija i 11 skokova, dok je najbolji strijelac momčadi bio Stephen Curry s 19 poena kojima je dodao i šest asistencija.

Kingse su u njihovom 12. ovosezonskom porazu (6-12) predvodili Rudy Gay s 20 koševa i sedam skokova, te Kosta Koufos s 14 poena i sedam skokova. Duje Dukan je bio u momčadi Sacramenta, ali nije ulazio u igru.

NBA rezultati, 28.11.

  • Cleveland - Brooklyn 90-88
  • (Bojan Bogdanović 13:49 min, 2 p, šut 1-4, 4 sk, 1 il)
  • Washington - Toronto 82-84
  • Dallas - Denver 92-81
  • San Antonio - Atlanta 108-88
  • Utah - New Orleans 101-87
  • Portland - LA Lakers 108-96
  • Golden State - Sacramento 120-101
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka