Obavijesti

Sport

Komentari 80

LeBron udario u zid, Nowitzki i društvo zabili 140 Lakersima

LeBron udario u zid, Nowitzki i društvo zabili 140 Lakersima
3

Bojan Bogdanović brzo će zaboraviti gostovanje kod Oklahoma City Thundera jer nije zabio nijedan od svojih pet šuteva iz igre. Barem su Netsi prekinuli niz poraza

VIDEO

Brooklyn Netsi pobijedili su Oklahomu u gostima 94-92, čime su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza. Reggie Jackson imao je šut za pobjedu, ali njegova trica nije ušla, za veselje gostiju s istoka.

Bojan Bogdanović u pobjedi je sudjelovao s tri poena , koja je zabio iz četiri pokušaja s linije slobodnih bacanja. Igrao je 24 minute, promašio četiri dvice i jednu tricu, ostao je bez skoka i asistencija, s dvije izgubljene lopte.

Najbolji su bili Jarrett Jack i Mirza Teletović , koji su s klupe dali veliki doprinos u pobjedi Netsa. Jack je zabio 23, a Teletović 13 koševa, uz sedam skokova. Dok je Mirza bio na terenu, Brooklyn je napravio 15 razlike.

Cleveland na negativnom omjeru

Washington Wizardsi pobijedili su Cleveland Cavalierse s 91-78, a LeBron James šutirao je 8/21 iz igre, čime je završio s 22 koša. Američki mediji odmah su objasnili da je udario u zid , jer je kod Wizardsa sjajan bio John Wall s 28 koševa, sedam asistencija, šest skokova i četiri ukradene lopte.

- Malo smo u mraku. Moramo pronaći kraj tami - rekao je David Blatt , trener Clevelanda, koji ne može biti zadovoljan s ulaskom u sezonu na omjeru 5-6, pogotovo jer u ekipi ima Irvinga , Jamesa i Lovea . No kad klupa Wizardsa u prvom poluvremenu zabije 29 koševa, a klupa Cavsa nijedan , teško će Cleveland do pobjede.

VIDEO

Dallas i Portland u serijama

I dok se Cavsi muče, Mavericksi i Blazersi jure prema vrhu zapada. Imaju po šest pobjeda zaredom, s tim da je Dallas u svojoj šestoj ukrcao 140 koševa protiv Kobeja Bryanta i LA Lakersa.

- Čovječe, koliko oni imaju šutera. Ovo je bio pravi blitzkrieg - priznao je Bryant, koji je šutirao 6/22 i zabio 17 koševa. Usporedbe radi, Dirk Nowitzki zabio je 23 za Dallas uz šut 8/10 iz igre .

- Moji igrači su se očito opustili poslije dvije pobjede zaredom. U ovakvoj ligi, to je nedopustivo - rekao je Byron Scott , trener Lakersa koji su na omjeru 3-10.

Portland je također bio raspucan protiv Chicago Bullsa, zabio je 89 u prve tri četvrtine, pa tek kad su nositelji sjeli na klupu Chicago je došao do pristojnih -18 na kraju. Bez Derricka Rosea , Paua Gasola, pa od ove utakmice i bez Taja Gibsona Bullsi nisu ni blizu idealnog izdanja.

Nikola Mirotić iskoristio je ozljede drugih i zabio 24 koša uz 11 skokova. Damian Lillard vukao je domaće s 21 košem i devet asistencija, iako je igrao samo 26 minuta.

Spursi nisu fer

Od ostalih utakmica, vrijedi istaknuti da je Philadelphia izgubila i 12. utakmicu ove sezone, a San Antonio Spursi s 26 asistencija u tolikoj mjeri su nadigrali Minnesotu da je i Gregg Popovich to priznao poslije utakmice.

- Dobro, ovo nije bilo fer od nas - rekao je trener branitelja naslova. Tony Parker za 25 minuta zabio je 28 koševa uz pet asistencija u trećoj uzastopnoj pobjedi Spursa.

Rezultati:

  • Charlotte Hornets (4-9) - Orlando Magic (6-8) 100-105
  • Philadelphia 76ers (0-12) - Phoenix Suns (8-5) 96-122
  • Atlanta Hawks (6-5) - Detroit Pistons (3-10) 99-89
  • Toronto Raptors (10-2) - Milwaukee Bucks (7-6) 124-83
  • Memphis Grizzlies (11-2) - Boston Celtics (4-7) 117-100
  • Minnesota Timberwolves (3-8) - San Antonio Spurs (8-4) 92-121
  • Oklahoma City Thunder (3-11) - Brooklyn Nets (5-7) 92-94
  • Washington Wizards (8-3) - Cleveland Cavs (5-6) 91-78
  • Dallas Mavericks (10-3) - LA Lakers (3-10) 140-106
  • Denver Nuggets (5-7) - New Orleans Pelicans (6-5) 117-97
  • Golden State Warriors (9-2) - Utah Jazz (5-8) 101-88
  • Portland Trail Blazers (9-3) - Chicago Bulls (8-5) 105-87
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom