Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mama Sandra Mandir je prva violina hrvatske reprezentacije

Mama Sandra Mandir je prva violina hrvatske reprezentacije
1

Nedostaje mi obitelj, dijete i suprug, ali cure iz ekipe pomažu mi da lakše prebrodim krizu. Tako bih voljela na kraju karijere otići na OI, rekla je Sandra Mandir (34)

VIDEO

Prije dvije i pol godine nije se namjeravala vratiti košarci. Takav je barem bio plan. Sandra Mandir baš je bila rodila dijete, pa je kraj karijere bio jako blizu. Ipak, predomislila se i vratila se. Dvije i pol godine poslije možemo reći hvala, i njenom suprugu, koji joj je bio potpora u povratku, ali i pozivu iz Turske. Jer Mandir je danas jedna od najvažnijih igračica hrvatske košarkaške reprezentacije. 

- Budući da smo se i beba i ja osjećali dobro te da je došla Bešiktaševa ponuda, odlučila sam nastaviti karijeru - rekla je Mandir, jedina mama u našoj reprezentaciji.

- Nedostaje mi obitelj, ali cure iz ekipe jako mi pomažu. A i čujem se svaki dan sa suprugom, tako da kriza brzo prođe.

Iz Hrvatske im dolaze informacije da su hit, da su glavna priča na početku ljeta.

- Jako nam je drago zbog toga. Sad imamo priliku napraviti nešto veliko, iako ne trebamo žuriti s pričom o odličju. Ipak, nakon pobjede protiv Španjolske postalo je jasno da možemo igrati protiv svih.

Pobjedom bi barem izborile kvalifikacije za Olimpijske igre 2012., a to je jedan od uvjeta da Mandir još malo produlji karijeru.

- Voljela bih igrati na OI-ju, a ako ne prođemo, mislim da je to kraj - istaknula je Mandir.  

Hrvatska večeras s Češkom za polufinale

Večeras Hrvatice protiv Češke love polufinale EP-a (20.30 sati) ali i kvalifikacije za Olimpijske igre. Čehinje su favoritkinje iako igraju bez četiri igračice s kojima su osvojile srebro na posljednjem SP-u, uključujući Horakovu, MVP tog turnira. No i nama nedostaju tri važne igračice - Lelas, Vrsaljko i Jelavić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini