Obavijesti

Sport

Komentari 7

Marin Rozić: Euroliga? Ma čudo je što uopće postojimo...

Marin Rozić: Euroliga? Ma čudo je što uopće postojimo...
2

Kapetan Cibone, Marin Rozić, smatra da njegovu momčad još ne treba optisati, jer još mogu iznenaditi u kvalifikacijama za Euroligu, ali i protiv Cedevite i Zagreba

VIDEO

24sata: Kapetane, Cibona je spašena. A kakva je momčad?

S obzirom na sve financijske probleme, nije loša. Jeftina, ali dobra. Za razliku od prošle sezone ove ćemo barem imati širinu, dužu klupu.

24sata: Kakva su pojačanja, novi nositelji igre Chase i Barbour?

Klub je pogodio s pojačanjima Chase i Barbour su iskusni igrači i znamo što mogu. Isto vrijedi i za Rudeža i Žižića. Mladi Harper je potencijal, no njemu je ovo tek prva godina u Europi i trebat će ga još malo pričekati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

24sata: Cibona u četvrtak u Vilniusu igra kvalifikacije za Euroligu. Mogu li “vukovi” u elitu?

Rytas je blagi favorit jer igra kući, no ne bih nas baš tako lako otpisao. Možemo iznenaditi. Valjda ćemo Cholet dobiti, a onda je sve moguće. Ako i ne uspijemo, to neće biti neuspjeh. Za Cibonu je čudo da uopće postoji, polako se izvlačimo iz novčane krize i tek trebamo stati na obje noge.

24sata: Može li se Cibona ove sezone ravnopravnije boriti s Cedevitom i Zagrebom?

To će se sigurno dogoditi. Cedevita ima odličnu momčad, vrlo skupu, izgledaju odlično, no i s njima ćemo moći igrati. Zagreb je također solidno ‘trgovao’, ali oni će sigurno dovesti još kojeg igrača i bit će još jači.

24sata: Bivši izbornik Joke Vranković rekao je da ste mu mnogo nedostajali na EP-u. Mislite li vi da bi s vama sve bilo bolje?

Žao mi je što nisam mogao ići u Litvu, no liječnici su mi rekli da ne smijem igrati. Istina je da su nas ozljede su ‘uništile’, Ukić, Tomas, pa i ja...

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu