Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nezaustavljivi Golden State: Još jedna pobjeda do rekorda

Nezaustavljivi Golden State: Još jedna pobjeda do rekorda
7

Košarkaši Golden Statea slavili su protiv Denver Nuggetsa 118-105. U 15 utakmica ove sezone imaju isto toliko pobjeda i nedostaje im još samo jedna do NBA rekorda

VIDEO

Košarkaši Golden State Warriorsa pobijedili su Denver Nuggetse 118-105. Bila im je ovo 15. pobjeda u sezoni u isto toliko utakmica čime su izjednačili NBA rekord po broju pobjeda na početku sezone, koji drže Washington Wizardsi iz 1948./49. i Houston Rocketsi iz 1993./94. godine. Izgledno je da će košarkaši Golden Statea srušiti ovaj rekord jer u utorak navečer dočekuju slabe LA Lakerse. Sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Warriorse su u pobjedi nad Denverom predvodili Klay Thompson s 21 poenom, sedam asistencija i tri skoka. Steph Curry ubacio je 19 poena uz također sedam asistencija. Harrison Barnes zabio je 17, a Green i Iguodala 13, odnosno 12. Golden State je pogodio 15 od 29 trica.

VIDEO

Brooklyn Netsi su pobijedili Boston Celticse 111-101 i upisali tek treću pobjedu ove sezone. Najbolji u redovima Netsa bio je Brook Lopez s 23 poena i 10 skokova, a u stopu ga je slijedio Jarrett Jack zabivši 22 poena. Bojan Bogdanović nije briljirao i za 18 i pol minuta na parketu ubacio je pet poena uz tri skoka. Kod Bostona najbolji su bili Bradley i Thomas ubacivši po 27 poena obojica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Los Angeles Lakersi su ponovo izgubili. Bolji je bio Portland sa 107-93. Bio je to njihov 11. poraz ove sezone. Najbolji u redovima Trail Blazersa bio je Damian Lillard s 30 poena i 13 asistencija, a kod Lakersa to je bio svevremenski Kobe Bryant s 18 poena. Kobe je imao čak 16 promašenih šuteva.

Oklahoma City Thunder je zaustavila Dallas Maverickse i njihov niz od šest pobjeda 117-114. Kod Oklahome je najbolji bio Russell Westbrook upisavši 31 poen uz 11 asistencija. Kod Dallasa to je bio Deron Williams , koji je zabio 20 poena uz šest asistencija.

VIDEO

Spomenimo još da je Toronto došao do iznenađujuće pobjede u gostima kod Los Angeles Clippersa 91-80. Raptorse su predvodili Carroll i DeRozan s 21 poenom te Scola s 20. New Orleans je sa 122-116 bio bolji od Phoenixa.

Rezultati:

  • Los Angeles Clippers - Toronto Raptors 80-91
  • Brooklyn Nets - Boston Celtics 111-101
  • New Orleans Pelicans - Phoenix Suns 122-116
  • Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks 117-114
  • Denver Nuggets - Golden State Warriors 105-118
  • Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers 93-107
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener