Obavijesti

Sport

Komentari 12

Okrnjeni Olympiacos prejak za Cedevitu pred 5500 navijača...

Okrnjeni Olympiacos prejak za Cedevitu pred 5500 navijača...
13

Olympiacos je pobijedio Cedevitu 83-70 u Draženovu domu i prekinuo niz domaće momčadi od tri euroligaške pobjede. Cedevita je igrala pred 5500 ljudi u Ciboni...

VIDEO

Cedevita je izgubila od Olympiacosa 70-83 u krcatom Draženovom domu u šestom kolu Eurolige. Grci su bili prejaki i bez udarnog trojca Spanoulisa, Printezisa i Younga koji nisu igrali zbog ozljeda. Neki navijači nisu uspjeli ući ni u Draženov dom s ulaznicama, a u Ciboninom tornju bilo je 5500 ljudi. 

- Ljude su vraćali s kartama. Bilo je tu navijača iz Splita i ostalih dijelova Hrvatske, imali su ulaznice, a nisu mogli ući. Kako je moguće da prodaju više karata nego što ima mjesta? Navodno će im vratiti novac, ali tko će im nadoknaditi troškove putovanja? Ovo je sramota moguća samo u Hrvatskoj - javio nam se čitatelj.

Iz Cedevite su rekli kako će svi koji su imali kartu, a nisu mogli ući, dobiti besplatan ulaz na utakmicu s Efesom za dva tjedna ili povrat novca.

Dobro otvaranje Cedevite i pad u nastavku

Cedevita je sjajno otvorila utakmicu. Arapović, Bilan i Babić bili su posebno raspoloženi na startu za Cedevitinih 21-14. Zagrebačka momčad s prednošću 24-21 ušla je u drugu četvrtinu. Grci su stisnuli u drugoj dionici igre te tri minute prije odmora poveli 36-35. Cedevita je na odmor otišla s minus jedan (40-41).

Grci u trećoj četvrtini odlaze na 10 koševa prednosti (43-53). Zagrebačka momčad polako je gubila korak s Olympiacosom koji je uskoro imao i 12 koševa viška. Približila se Cedevita na pet koševa zaostatka (56-61), a Grci su na ulasku u posljednju četvrtinu imali 64-56.

Pullen je ubacio oba slobodna bacanja i doveo Cedevitu na samo pet koševa zaostatka nakon četiri minute igre u zadnjoj četvrtini. No gosti su se nakon toga odvojili i Cedevita se više nije mogla vratiti. Na kraju slavlje Grka 83-70.

Cedevitu su predvodili Amerikanci Jacob Pullen s 13 koševa i James White koji je zabio 12. Luka Babić je ubacio 10, kao i Miro Bilan. Kod Grka najbolji je bio Othello Hunter s 19 koševa.

"Nema drame"

- Nije nikakva drama što smo izgubili. I dalje smo na dobrom putu. Olympiacos je pokazao zašto je redoviti sudionik Final Foura. Cilj nam je bio da ih zadržimo između 60 i 70 poena, ali uzeli su nam skok i promašili smo previše slobodnih bacanja da bismo dobili Olympiacos - rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Euroliga, 6. kolo:

  • Cedevita - Olympiacos 70-83
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao