Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ostao u Grčkoj: Olympiacos je bez Spanoulisa duplo slabiji...

Ostao u Grčkoj: Olympiacos je bez Spanoulisa duplo slabiji...
6

UDARNI TROJAC Grci će protiv Cedevite biti lišeni usluga Spanoulisa, Printezisa i Younga. Spanoulis ima problema s aduktorom i trener ga nije niti vodio u Zagreb...

VIDEO

Gledatelji u Draženovom domu večeras (19.00) neće moći vidjeti jednog od najvećih europskih košarkaša svih vremena. Ozljeda aduktora prislila je trenera Olympiacosa Sfairopoulosa da Spanoulisa ostavi u Grčkoj.

- Nema im Patricka Younga, koji je bio najbolji igrač prve utakmice, ali sad su tu Hunter i Milutinov, kojih onda nije bilo. Sada se ne moramo bojati Spanoulisove igre dva na dva. Po meni je Printezisov izostanak puno bitniji za njih nego Spanoulisov jer njega mogu nadoknaditi nizom sjajnih vanjskih igrača. To su Mantzaris, Hackett, Lojeski i Strawberry, dok će umjesto Printezisa igrati Papapetrou - rekao je Veljko Mršić.

Koliko Mršić cijeni navedeni dvojac najbolje će oslikati njegova izjava u kojoj je Spanoulisa prozvao najboljim grčkim košarkašem nakon legendarnog Nikosa Galisa, dok je za Printezisa rekao da je najbolji europski krilni centar. Izostanak njih dvojice možda će razočarati mnoge navijače i ljubitelje košarke, no sigurno će razveseliti igrače i stožer Cedevite. Jer, bez njih je Olympiacos barem dvostruko slabiji.

Cedevita je u pobjedničku seriju krenula nakon otpuštanja Zubčića i ozljede Žorića, koji će večeras zaigrati prvi put nakon ozljede. Polako se adaptira i novopridošli Henry Walker.

- Trebamo biti pametni, lakše je kad smo u pozitivnoj seriji jer su svi mirni i zadovoljni. Kad krene nizbrdo, moj je posao rasporediti snage tako da i ostanu takvi - objasnio je trener Cedevite.

Mršić upozorava da je Olympiacos pobijedio Efes u produžetku iako nitko iz udarnog trojca nije igrao u završnici.

Svi žele na utakmicu: Gdje kupiti karte?

Potražnja za ulaznicama je velika, a cijena im se kreće već od 15,00 kn. Svi navijači mogu ih kupiti u utorak i srijedu od 15 do 20 h u Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu, na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović u četvrtak od 15 h do početka utakmice.

Ulaznice se mogu naći i u poslovnicama Tiska i Tisak Medie, na benzinskim postajama Petrol, Exlusive Change mjenjačnicama, poslovnicama Atlas Airtoursa, Autotransa, Dalas Music Shopa i Aquariusa, s tim da se mogu kupiti i online preko sustava www.eventim.hr.

U Cedeviti će navijati za Perasovića protiv svog bivšeg trenera

Pobijedi li večeras Perasovićeva Laboral Kutxa Repešin Milano, Talijani će ostati na samo jednoj pobjedi iz šest kola i minimalnim šansama za plasman u Top 16, čime bi jedan Cedevitin suparnik bio eliminiran. Sutrašnji okršaj Šarićeva Efesa i Limogesa, koji imaju po dvije pobjede, poraženog će ostaviti u vrlo teškoj situaciji u borbi za drugi krug. 

Cedevita je učetverostručila šanse za 1. mjesto u skupini

Iako se još treba tek izboriti za plasman u Top 16, Cedevita bi se pobjedom protiv Olympiacosa izjednačila s njim na vrhu skupine B. Uoči početka sezone kladionice su na prvo mjesto Cedevite u skupini nudile koeficijent 100, danas je samo 23, više od četiri puta manji. Zagrepčani su se i na tom frontu izborili za poštovanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica