Obavijesti

Sport

Podržite košarkaše Cedevite u velikoj borbi za finale ABA lige

Podržite košarkaše Cedevite u velikoj borbi za finale ABA lige
4

Ovog vikenda Cedevita ugošćuje Budućnost VOLI iz Podgorice koja u Zagreb dolazi s prednošću od 2-0. Puna dvorana i podrška s tribina bit će presudne...

KK Cedevita sutra igra jednu od najvažnijih utakmica ove sezone – treću utakmicu protiv Budućnosti, u kojoj se može izboriti i za četvrtu utakmicu u nedjelju u Zagrebu. Ovaj vikend ključan je za zagrebački klub jer pobjedama nad Budućnosti može osigurati i „majstoricu“ u Podgorici te put u finale ABA lige i borbu za titulu regionalnog košarkaškog prvaka. 

Prvi susret u Zagrebu održat će se u subotu 18. travnja s početkom u 18.30 sati u Domu sportova (mala dvorana). 24sata poziva svoje čitatelje da u što većem broju daju podršku našim košarkašima u srazu s crnogorskim prvakom: stoga sutra, i u nedjelju ako dođe do četvrtke utakmice, napunite malu dvoranu Doma sportova i budite vjetar u leđa zagrebačkim košarkašima. Nedjeljni susret predviđen je također u maloj dvorani Doma sportova, u nedjelju u 19 sati.

Kako bi se maksimalno izašlo u susret navijačima, ulaznice se mogu kupiti po cijeni od samo 20 kuna, a 24sata je organizirao i nagradni natječaj u kojem su najspretniji mogli osvojiti ulaznice i ostale vrijedne nagrade.

Sretni dobitnici su: 

-2 ulaznice za utakmicu i košarkaški dres s prezimenom dobitnika (tri paketa):
Zvonko Čikeš
Marko Tunuković
Tomislav Čuljak
-2 ulaznice za utakmicu majica KK Cedevita  (tri paketa):
Danijel Jakobašić
Miroslav Klarić
Branko Kešina
-2 ulaznice za utakmicu  i vezice KK Cedevita (četiri paketa):
Dajana Gugo
Ivan Jurković
Biserka Kešina
Manuela Grubešić-Javorac

Za one koji nisu bili dovoljno spretni da pobjede u našem natječaju, ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim ili na prodajnom mjestu u Domu sportova,

Posebnost ovog polufinala je svakako je i nastup polaznika Školu košarke KK Cedevita u poluvremenu utakmice. Mladim košarkaškim nadama bit će ovo izvrsna prilika da osjete atmosferu nastupa pred punim gledalištem te da na istom parketu kao i seniori odigraju kratku utakmicu. 

Dođite u što većem broju i podržite Cedevitu u borbi za finale ABA lige!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani