Obavijesti

Sport

Komentari 0

Rudež je utakmicom sezone prizemljio Spahijine Hawkse

Rudež je utakmicom sezone prizemljio Spahijine Hawkse
3

Damjan Rudež dobio je 17 minuta u utakmici s prošle sezone odličnom Atlantom. Minnesota je pobijedila, a hrvatski reprezentativac je zabio 13 uz odličan šut 4-5

VIDEO

Hrvatski košarkaš Damjan Rudež napokon je dobio pravu priliku u Minnesoti. I iskoristio je to na najbolji mogući način. U pobjedi njegovih Timberwolvesa protiv Spahijinih Hawksa 99-95 Rudež je u 17 minuta zabio 13 koševa uz šut 4-5 (za tricu 3-4) te imao jedan skok. Najbolje je to izdanje Rudeža ove sezone, no isto tako i prva prava minutaža koju je dobio uglavnom zahvaljujući ozljedi Nemanje Bjelice.

Možda i presudni koševi za pobjedu bile su Damjanove dvije vezane trice u posljednjoj četvrtini što je dvaput podiglo na noge i legendu Kevina Garnetta na noge te zapalilo publiku u Minneapolisu.

Timberwolvesi su ugodno iznenađenje ove sezone, pobijedili su Atlanta Hawkse Nevena Spahije u obje ovosezonske utakmice, a s ukupno sedam pobjeda u prvih 15 nastupa dijele sedmo mjesto u izjednačenoj Zapadnoj konferenciji. Mlada je to ekipa, no odlično posložena i borba za play-off velika je stvar za njih. Nadamo se samo da će ovo biti dokaz treneru Samu Mitchellu da u nastavku sezone može računati na značajan doprinos Rudeža jer hrvatski je reprezentativac do sada uglavnom sjedio na klupi. U noćašnjoj utakmici najbolji kod Minnesote LaVine s 18 i Wiggins s 15 koševa.

Hezonja zabetoniran na klupi, Dukan bez nastupa

Mario Hezonja odigrao je daleko najmanje ove sezone. U pobjedi Orlando Magica protiv New York Knicksa 100-91 mladi hrvatski košarkaš igrao je tek 42 sekunde. Naravno, nije uputio niti jedan šut te je u svim njegovim statističkim kolonama ostala 'nula'. Duje Dukan nije bio ni na klupi u pobjedi Sacramenta protiv Bucksa 129-118.

VIDEO

Bogdanović zabio četiri u 12. porazu

Brooklyn Netsi izgubili su i 12. put u 15 utakmica ove sezone. Ovoga puta bolja je bila Oklahoma 110-99, a Netsi ostaju zabetonirani pri dnu Istočne konferencije. Treća su najgora momčad lige. Bojan Bogdanović uklopio se u sivilo svoje momčadi. Bojan nije bio u početnoj petorci, a za 22 minute zabio je tek četiri koša uz šut 2-6 (0-2 za tricu).

VIDEO
  • Detroit Pistons - Miami Heat 104-81
  • Orlando Magic - New York Knicks 100-91
  • Charlotte Hornets - Washington Wizzards 101-87
  • Boston Celtics - Philadelphia 76ers 84-80
  • Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 103-99
  • Houston Rockets - Memphis Grizzlies 93-102
  • Milwaukee Bucks - Sacramento Kings 118-129
  • Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks 99-95
  • Oklahoma City Thunder - Brooklyn Nets 110-99
  • San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 88-83
  • Phoenix Suns - New Orleans Pelicans 114-120
  • Los Angeles Clippers - Utah Jazz 91-102
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome