Obavijesti

Sport

Komentari 17

Šarić i Tomić ispali iz Europe: Printezis pogodio sa sirenom

Šarić i Tomić ispali iz Europe: Printezis pogodio sa sirenom
2

Nakon četvrtih četvrtfinalnih utakmica Eurolige poznata su sva četiri polufinalista. Real Madrid slavio je kod Šarićeva Anadolu Efesa, a Olympiacos je slomio Barçu

VIDEO

Pet sekundi i dvije desetinke do kraja. Olympiacos i Barcelona izjednačeni su na 68 koševa. Georgios Printezis šutira tricu sam kao duh sedam desetinki prije kraja. Lopta ulazi u koš, a Dvorana mira i prijateljstva proključala je. Tako je izgledao oproštaj katalonske momčadi od Eurolige iako je gotovo čitavu utakmicu imala prednost nad Grcima.

Ante Tomić predvodio je "blaugranu" s 13 poena i sedam skokova, četiri manje od prvog strijelca Olympiacosa Vassilisa Spanoulisa . Niti drugi hrvatski reprezentativac Dario Šarić nije mogao izbjeći treći poraz u četvrtfinalu Eurolige. Anadolu Efes izgubio je u Istanbulu od Real Madrida 76-63.

Turci su nakon prvog poluvremena imali šest koševa prednosti, no sve se okrenulo u trećoj četvrtini koju je "kraljevski klub" dobio 18-10. Rudy Fernández ubacio je 17 poena, a na drugoj strani najbolji kod Efesa bio je Nenad Krstić sa 16. Šarić je imao devet koševa i pet asistencija.

VIDEO

Parovi polufinala na završnom turniru, koji se od 15. do 17. svibnja igra u Barclaycard centru odnosno Palači sportova u Madridu, su Real i Fenerbahçe te CSKA i Olmypiacos.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu