Obavijesti

Sport

Komentari 136

Srbi srušili Italiju i vjerojatno čekaju Hrvatsku u četvrtfinalu

Srbi srušili Italiju i vjerojatno čekaju Hrvatsku u četvrtfinalu
5

Ako sve bude išlo po planu i Srbija prođe u četvrtfinale, a Hrvatska pobijedi treću reprezentaciju iz skupine D, Hrvatska i Srbija međusobno će igrati za polufinale...

VIDEO

Odigrane su prve četiri utakmice posljednjeg kola Eurobasketa po skupinama. Srbija je u izravnom susretu za prvo mjesto u skupini B potvrdila dosadašnju dominaciju na ovom turniru uvjerljivom pobjedom protiv talijanske reprezentacije 101-82. 

Srbi su odmah na startu pomeli Talijane. Nakon 8-0, Italija se vraća, ali tada se budi sjajni Miloš Teodosića. Srbija je nakon prve četvrtine vodila 25-19. Talijani se vraćaju, a na poluvremenu je 48-40 za Srbe. U nastavku se igralo koš za koš da bi Srbija velikom serijom otišla ne nedostižnu prednost za Talijane i pobijedila 101-82.

Miloš Teodosić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu, zabio je 26 koševa i imao osam asistencija. Nemanja Bjelica zabio je 19 koševa uz osam skokova, Miroslav Raduljica dodao je 14 koševa.

Četvrtfinale Hrvatske i Srbije sve izvjesnije

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srbija u osmini finala Eurobasketa čeka Finsku koja je četvrtoplasirana reprezentacija iz skupine A. Ako sve bude išlo po planu i Srbija prođe u četvrtfinale, a Hrvatska u isto vrijeme izbaci trećeplasiranu reprezentaciju iz skupine D u osmini finala, Hrvatska i Srbija međusobno će igrati za prolazak u polufinale Eurobasketa.

Španjolci za dlaku izbjegli blamažu i ispadanje s Eurobasketa

Španjolska je za dlaku izbjegla ispadanje s Eurobasketa. Španjolci su se doveli u situaciju da protiv Njemačke igraju utakmici biti ili ne biti. Tko izgubi - ispada s Eurobasketa. Ispali su Nijemci.

Ali Španjolci su bili blizu blamaže. Schröder je promašio slobodno bacanje za izjednačenje četiri sekunde prije kraja i Španjolska je mogla slaviti. Na kraju pobjeda 77-76.

Slovenci do trećeg mjesta

Slovenija je u zagrebačkoj skupini u posljednjem kolu pobijedila Makedoniju 62-51. Slovenci su osigurali treće mjesto dok su se Makedonci oprostili od Eurobasketa. Zoran Dragić zabio je 20 koševa, Alen Omić je dodao 14 poena uz 11 skokova. Kod Makedonaca Vlado Ilievski je zabio 15 koševa.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Skupina A

  • Finska - Poljska 65-78
  • BiH - Rusija 61-81
  • Izrael - Francuska 61-86

Skupina B

  • Srbija - Italija 101-82
  • Njemačka - Španjolska 76-77
  • Turska - Island

Skupina C

  • Slovenija - Makedonija 62-51
  • Gruzija - Hrvatska 71-58
  • Grčka - Nizozemska

Skupina D

  • Ukrajina - Belgija 71-79
  • Latvija - Estonija 75-64
  • Češka - Litva 81-85
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi