Obavijesti

Sport

Komentari 0

Golden State za povijest: Pali i Lakersi za najbolji start ikad!

Golden State za povijest: Pali i Lakersi za najbolji start ikad!
5

Aktualni prvaci Golden State Warriors postali su sinoć i rekorderi ostvarivši 16. uzastopnu pobjedu od početka sezone trijumfom nad Lakersima rezultatom 111-77

VIDEO

U rekordu Warriorsa, Stephen  Curry je zabio 24 koša uz devet asistencija. Golden State je tako nadmašio najbolji početak sezone koje su 1948/49 imali Washington Capitalsi i 1993/94. Houston Rocketsi.

VIDEO

Kobe Bryant je pogodio jedan šut iz 14 pokušaja te jedno slobodno bacanje upisavši samo četiri koša i izjednačivši svoj najgori učinak u karijeri u utakmicama u kojima je zabio barem jedan koš. Lakersi su pali na 2-12, čime je postala druga najgora momčad u NBA-u ove sezone. Gora je samo Philadelphia s 0-15. Draymond Green je ubacio 18 koševa uz sedam skokova i pet asistencija.

Golden State je postao šesta momčad u povijesti NBA sa 20 uzastopnih pobjeda u regularnom dijelu sezone.

Indiana Pacersi su sa 123-106 slavili protiv Washington Wizardsa, a Paul George je zabio 40 koševa od čega sedam trica.C.J. Miles je dodao 32 pogotka za devetu pobjedu Indiane u 11 utakmica.

Kod Wizardsa najučinkovitiji je bio Gary Neal sa 23 koša. dok je Bradley Beal ubacio 20 , a John Wall 18. Wizardsi su pratili Pacerse i bili blizu većinu prvog poluvremena, a onda se Indiana odvojila.

Atlanta Hawksi su, nakon četiri poraza u pet zadnjih utakmica, sa 121-97 pobijedili Boston Celticse, a do pobjede su ih predvodili Paul Millsap sa 25 i Jeff Teague sa 16 pogodaka.

Kod Bostona je najbolji bio Avery Bradley sa  25 pogodaka, a Isaiah Thomas je dodao 14. Kyle Korver, Thabo Sefolosha i Mike Scott su svaki zabili po 15 koševa i Hawksi nisu gubili ni jednom na utakmici osim u prvim minutama prve četvrtine.

Atlanta je imala šut iz igre 56.3 posto, što joj je najviše ove sezone.

Memphis Grizzliesi su ostali neporaženi i šestu utakmicu zaredom, a Mike Conley je zabio 21 koš i Jeff Green u pobjedi Memphisa od 110-96 nad Dallas Mavericksima. Marc Gasol je ubacio 15 koševa uz 10 skokova za Memphis.

Raymond Felton i J.J. Barea su svaki zabili po 16 koševa pokušavajući vratiti Maverickse u igru u zadnjoj četvrtini. Dirk Nowitzki je utakmicu završio sa 14 koševa, a Zaza Pachulia sa 13 i obojica su ugrabila 10 skokova.

Los Angeles Clippersi su prekinuli niz od tri poraza, a Blake Griffin i DeAndre Jordan su postigli svaki po 18 pogodaka za pobjedu nad Denver Nuggetsima od 111-94. Jordan je učinku dodao i 11 skokova te četiri bloka, a Griffin 10 skokova. Chris Paul je zabio 15 koševa uz 10 asistencija. Danilo Gallinari je predvodio Denver sa 20 koševa i 18 skokova.

Derrick Rose se vratio na teren nakon pauziranja od dvije utakmice zbog ozljede zgloba i zabio 17 koševa u pobjedi Chicago Bullsa od 93-88 nad Portland Trail Blazersima. Jimmy Butler je ubacio 22 koša za Bullse koji su pobijedili u pet od zadnjih šest utakmica.  Damian Lillard je za Portland zabio 19 koševa uz 10 skokova i osam asistencija.

  • Washington Wizards - Indiana Pacers 106-123
  • Atlanta Hawks - Boston Celtics 121-97
  • Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks 110-96
  • Denver Nuggets - Los Angeles Clippers 94-111
  • Portland Trail Blazers - Chicago Bulls 88-93
  • Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 111-77
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica