Obavijesti

Sport

Komentari 11

Wizardsove mušterije: Magic izgubio, Hezonja zabio osam

Wizardsove mušterije: Magic izgubio, Hezonja zabio osam
1

Orlando je izgubio deset utakmica zaredom u od Washingtona. Mario Hezonja bio je solidan u porazu sa osam koševa. Nikola Vučević zabio je 19 koševa za Magic

VIDEO

Kris Humphries je sinoć pogodio pet trica, najviše u karijeri, predvodeći Wizardse sa 23 poena u pobjedi od 108-99 nad Orlando Magicom, a Mario Hezonja je u 17 minuta zabio osam koševa.

Prije ove sezone prošlo je cijelo desetljeće prije nego je Kris Humphries pogodio tricu. Zadnji je put pogodio dvije u svojoj rookie sezoni  2004./05. i nakon toga ništa. Orlando je izgubio deset utakmica zaredom u od Washingtona. Predvodili su ga Nikola Vučević s 19 koševa i 13 skokova i Evan Fournier sa 18 koševa. 

Hezonja je uz osam koševa upisao i dva skoka i jednu asistenciju. Osim Humphriesa kod Washingtona se istaknuo i Garrett Temple sa 18 koševa u 31 minuti koliko je igrao. Prije ove utakmice, Temple je igrao samo 35 minuta cijelu sezonu. John Wall je ubacio 15 koševa uz 11 asistencija za Wizardse.

Bogdanović više skakao nego zabijao

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Golden State Warriorsi su nastavili pobjednički niz, svladavši sinoć sa 107-99 nakon produžetka Brooklyn Netse, a  Bojan Bogdanović je u 34:35 minuta na terenu za Netse zabio samo dva koša, ali je upisao šest skokova i dvije asistencije. Stephen Curry je zabio 21 od ukupno 34 koša nakon poluvremena, a Andre Iguodala je pogodio tricu i osigurao pobjedu Warriorsima, 11. zaredom od početka sezone. 

Iguodala je dodao 18 koševa za Warriorse,  a Andrew Bogut 10 i 18 skokova. Draymond Green je ostvario triple-double, drugi put u karijeri sa 16 koševa, 12 asistencija i 10 skokova. Kod Brooklyna Jarrett Jack je bio najučinkovitiji sa 28 koševa, a Thaddeus Young je ubacio 24 uz 10 skokova. 

Brook Lopez je dodao 18 koševa, a Rondae Hollis-Jefferson ugrabio 13 skokova.  Jack i Young su svaki pogodili po par slobodnih bacanja u zadnjih 30 sekundi za prednost Brooklyna od tri koša na kraju regulanrog dijela. No, Iguodala je izjednačio tricom 5.9 sekundi prije kraja, a Lopez je promašio šut i utakmica je otišla u produžetak. Warriorsi su zabili prvih deset koševa produžetka zahvaljujući čemu su se odvojili.

Rezultati: 

  • Los Angeles Clippers - Detroit Pistons 101-96
  • Washington Wizards - Orlando Magic 108-99
  • Houston Rockets - Dallas Mavericks 98-110
  • Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers 108-105 (2 produžetka)
  • San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers 92-83
  • Phoenix Suns - Denver Nuggets 105-81
  • Golden State Warriors - New Jersey Nets 107-99 (produžetak)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...