U novom broju gastromagazina Skuhatćute otkrijte sve tajne savršenog rižota, naučite kako napraviti finu domaću paštetu te iskoristite obilje suhih smokava
Slatke rolade, specijaliteti od piletine i paštete u Skuhatćute
Istarski majstor Edi Nežić, vlasnik pulskog restorana Stari grad, otkrio nam je tajne pripreme savršenog rižota. Sve što vam treba su vrući temeljac, prava riža i malo strpljenja. Tijekom vikenda odvojite malo vremena te naučite kako napraviti odlične domaće paštete i namaze. Isprobajte pileću jetrenu paštetu, paštetu od dimljenog lososa ili namaz od kikirikija.
Kada se poželite zasladiti, tu su ideje za slatke rolade. Klasične rolade "oživite" dodatkom krokanata, beze-kora ili omiljenog voća. Napravite roladu s karamelom, bananama ili čak rolada tortu.
U specijalu vam donosimo slasne recepte za sočnu piletinu u umacima. Bilo da probate ljutu piletinu u umaku od rajčica, ruske palačinke s piletinom i gljivama ili rolice s pancetom i finim umakom, među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.
Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.