Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

10 ideja za fantastične darove koje možete i sami izraditi

Poklon iz kućne radinosti još je vrjedniji od kupljenog jer pokazuje trud i volju. Uz ove odlične ideje oduševite voljene ljude, a istovremeno i uštedite novac za slavlja

VIDEO

Ako vam je dosadilo svake godine darivati iste poklone, kreativni ste i imate volje potruditi se oko izrade originalnih poklona, postoje razne stvari koje možete napraviti u kućnoj radinosti.

1. Šalica za poruke

Za izradu ove šalice potrebna vam je keramička šalica, boja koja imitira školsku ploču (u trgovinama su dostupne one u crnoj ili zelenoj boji, no možete i sami napraviti boju tako da izmiješate samljevenu kredu, akrilnu boju po izboru i malo vode), kist, brusni papir te izolir traku. Daljnji postupak pogledajte u videu:

VIDEO

2. Svijećnjak od šalice

Ako imate lijepu šalicu koju baš i ne koristite, od nje možete napraviti prekrasan i improvizirani svijećnjak. Ovakav poklon zaista nije skup, a djeluje vrlo otmjeno. Pogledajte kako ga izraditi:

VIDEO

3. Domaći piling od peperminta

Uz pomoć vrlo jednostavnog recepta te uz kupnju lijepe staklenke, bližnjima možete napraviti i piling iz kućne radinosti. On prekrasno miriše, ima odličan efekt na kožu, a brzo je gotov. Pogledajte kako ga napraviti:

VIDEO

4. Žele bomboni u vlastitoj izradi

Domaći su gumeni bomboni jednostavni za izradu, a potrebni su vam voda, šećer, ekstrakt okusa, želatina i jestiva boja. Pogledajte kako ih napraviti:

VIDEO

5. Šal/ogrlica

Ovaj efektni modni dodatak možete napraviti od stare majice koja sadrži elastin. Majica se reže na trake i potom spaja s njima. Pogledajte postupak u videu:

VIDEO

6. Prsten od žlice

Ovaj zadatak je za one malo vještije, a potreban vam je i određen alat. Najbolje je odabrati posrebrenu žlicu, a detalje tehnike otkrijte u videu:

VIDEO

7. Šljokičasta lampa

Odlična ideja za one koji vole nove detalje u svome dom, ova lampa je jednostavna za izradu, no pripazite jer stvara dosta nereda kod lijepljenja. Pogledajte kako se radi:

VIDEO

8. Izlog za nakit

Ovo je zaista vrlo jednostavno napraviti, a potrebni su vam samo drvena vješalica i marama. Za trajno rješenje možete pobojati vješalicu i nalijepiti šal te jednostavno na njega obijesti naušnice, a za ogrlice i narukvice na šal stavite pribadače. Pogledajte kako izgleda u videu:

VIDEO

9. Svijeće u staklenkama

Možete ih napraviti sa i bez voska, dodati odlične mirise i upotpuniti dekoraciju svijeće za savršen dar. Tehniku pogledajte u videu:

VIDEO

10. Hvatač snova

Ovaj popularni ukras možete izraditi od bilo čega - papira, raznih ukrasa, plastike i kamenčića. U videu pogledajte kako ga napraviti od papira:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'