Obavijesti

Lifestyle

Komentari 291

10 iznenađujućih stvari koje se muškarcima sviđaju na ženama

Ne bi vjerovali što je sve muškarcima izuzetno seksipilno na ženama. Radi se o stvarima za koje žene često misle da su njihove mane, ali momci na to gledaju drugačije...

VIDEO

Mnoge žene žive u zabludi kada vjeruju da baš u svakom trenutku trebaju izgledati savršeno kako bi muškarcima bile privlačne. Ono što one smatraju svojim manama, njima je jednostavno neodoljivo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

10 iznenađujućih stvari koje se muškarcima sviđaju na ženama:

  • Jutarnje rastezanje - pogled na ženu u podžami koja se ujutro rasteže muškarcima je vrlo privlačno. Žene im tada izgledaju nekako bespomoćno, otvoreno i ranjivo.
  • Razbarušena kosa - iako se mnoge žene trude postići savršenu frizuru, muškarcima se ipak najviše sviđaju one prirodne, razbarušene. Žene sa savršenim frizurama djeluju im nekako umjetno i hladno.
  • Lice bez šminke - muškarci jednostavno ne vole kada poljube ženu, a ruž se razmrlja po licu. Više vole ljubiti one koje nemaju šminku ili je imaju vrlo malo. 
  • Zaobljen trbuh - ne žude baš svi muškarci za ženama vrlo tankog struka i posve ravnog trbuha. Mnogima je neodoljivo vidjeti zaobljen, pomalo mekan ženski trbuščić. Neki su čak priznali kako im je to seksi. Marilyn Monroe je znala govoriti da je žena bez trbuha kao kuća bez balkona.
  • Bore na licu - koliko god ih žene pokušavale prikriti, muškarcima je jako zanimljivo na njima vidjeti pokoju boru. To im je neodoljivo privlačno. One su pokazatelj životnog iskustva, zrelosti i mudrosti.
  • Dobar apetit - žene koje su previše opsjednute svojom prehranom i dijetama, muškarcima nisu toliko privlačne. Žena koja pred muškarcem ima zdrav apetit i jede bez srama, pokazuje koliko je jaka i sigurna u sebe, i ne mari za tuđe mišljenje - a muškarci takve žene vole.
  • Naočele - seksi, seksi, seksi - rekli bi mnogi muškarci koji češće promijete žene s naočalama od onih koje ih nemaju. Žene s naočalama ih intrigiraju - djeluju im izazovno, neovisne su, sigurne u sebe i inteligentne. 
  • Tragovi bikinija - nakon sunčanja na plaži, žene bi bile najsretnije da je baš svaki dio njihovih tijela dobio boju. Ali, to uglavnom nije tako jer obrisi bikinija se ocrtavaju. Međutim, muškarcima to ni najmanje ne smeta, čak im je vrlo seksipilno.
  • Maksi suknje - muškarci vole kada na ženi ne mogu vidjeti baš sve dijelove tijela odjednom. To intrigira njihovu maštu i upravo zato su im suknje i haljine duge do gležnja vrlo zanimljive za vidjeti. Ako su još uz to napravljene od lepršavog materijala, dojam je još snažniji. 
  • Bosa ženksa stopala - muškarcima su ona jednostavno neodoljiva, nestvarno seksipilna. Neki će čak prije pogledati stoplala nego dekolte ili noge, prenosi BrightSide
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje