Obavijesti

Lifestyle

Komentari 116

10 teorija o izvanzemaljcima i njihovoj povezanosti s nama

10 teorija o izvanzemaljcima i njihovoj povezanosti s nama
1

Od toga da su već kontaktirali s ljudima, vrše eksperimente na nama, promatraju nas ili čekaju da evoluiramo, otkrijte 10 najpopularnijih teorija o izvanzemljacima

VIDEO


  • 1. Teorija "zoološkog vrta" - čovječanstvo promatraju izvanzemaljci koje krasi iznimna inteligencija. Ne kontaktiraju nas kako se ne bi upleli u razvoj života na Zemlji, a mogućnost kontakta postoji ako evoluiramo u naprednija bića.
  • 2. Teorija spora - izvanzemaljci su na Zemlju poslali spore koje su evoluirale u neke oblike života. To čine pomoću asteroida i drugih letećih objekata na koje pričvrste bakterije te ciljaju planete na kojima je moguće stvoriti život.
  • 3. Dogovor s izvanzemaljcima - tehnološki superiorni izvanzemaljci kontaktirali su američku vladu još 1948. te s njima napravili sporazum u kojem su nam izvanzemaljci dali svoju naprednu tehnologiju, a mi njima pravo da eksperimentiraju na ljudskoj populaciji.
  • 4. Franklin urota - Britanci su prikrili tragove rase divovskih bića na kanadskom Arktiku. Oni su navodno izvanzemaljci, a odgovorni su za smrt izgubljene ekspedicije na Arktik 1840. g.
  • 5. Mjesec kao svemirski brod - Mjesec je šuplji svemirski brod doveden do Zemlje prije 11.000 godina. Unutar njega žive izvanzemaljci i manipuliraju našim mozgovima.
  • 6. Raelian pokret - vjersko je udruženje koje propovijeda da su život na Zemlji stvorili izvanzemaljci koji se zovu Elohim. Oni često posjećuju Zemlju, ali ih se zamjenjuje za bogove i anđele.
  • 7. Hitlerizam - arijevska rasa potomci su izvanzemaljske vrste koja se parila s ljudskom. Po toj se teoriji Hitler skriva s tim izvanzemaljcima te čeka vrijeme za 4. Reich.
  • 8. Elita reptila - izvanzemaljci koji su reptili te imaju sposobnost mijenjanja oblika porobili su čovječanstvo te postavili izvanzemaljce u društvene, političke i financijske elite na Zemlji. Navodno su neki od njih i britanska kraljica, George Bush i drugi.
  • 9. Ljudi u crnom - oni doista postoje, prikrivaju svako djelovanje izvanzemaljaca na našoj planeti, a i među samim agentima se nalaze izvanzemaljci.
  • 10. Pradavni izvanzemaljci - oni su tijekom povijesti često posjećivali Zemlju te su pomogli u izgradnji piramida te Stonehengea, a dokaz o njihovom postojanju navodno je uklesan na zidove piramida. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku