Obavijesti

Lifestyle

Komentari 44

5 znakova da ćete ostati skupa - svađanje je jedan od bitnijih

5 znakova da ćete ostati skupa - svađanje je jedan od bitnijih
1

Ako se generalno dobro zabavljate skupa i nemate puno loših iskustava, svađate se, ali poslije toga i mazite znakovi su da vam jako dobro ide i da ćete vjerojatno ostati skupa

VIDEO

1. Imate šest dobrih iskustava na jedno loše
To je neki prosjek, ali ako se definitivno dobro provodite skupa i rijetko imate neko loše iskustvo, to je odličan znak da ćete ostati skupa. 

No nemojte bježati od svađanja, kaže psiholog i istraživač Max Blumberg s londonskog Sveučilišta Goldsmiths.

- Nužno je raspravljati se u vezi, ali razum je tu ključan. Također, vrlo je važno da konflikte rješavate kako treba. Potrebna su dva do tri sata da se kemikalije u mozgu vrate u stanje ravnoteže kako bi mogli raspravljati o nesuglasicama smireno - kaže Blumberg.

2. Nakon što se posvađate i pomirite, puno se grlite i ljubite
Nakon što se stvari smire - volite se pomaziti, a nerijetko tu padne i seks za pomirenje. Sa ženskog stajališta, seks je vrlo važan. Ako se žena prestane seksati s vama, to pokazuje njezinu odvojenost od vas što je najgore što vam se može dogoditi, objašnjava Blumberg. 

Sve dok se svađate, zainteresirani ste jedno za drugo. 

3. Sretni ste i kad ne radite ništa skupa
Ako možete sjediti ili ležati jedno kraj drugog i ne raditi ništa to je snažan indikator da ćete uspjeti. To pokazuje da se možete osloniti jedno na drugo i da pronalazite mir međusobno jedno u drugom. 

Thinkstock

4. Pričate o svojoj vezi
To ne znači da svako malo morate revidirati postojeće stanje u odnosu, ali razgovor o vama svakih šest mjeseci u dugim vezama je dobar znak - kaže Blumberg. Dobro je znati kako druga strana razmišlja, je li sretna kao vi, što joj se sviđa ili ne sviđa i što bi voljela promijeniti. 
Ako uopće ne pričate o svom odnosu, s vremenom se možete početi osjećati usamljeno.

5. Vaši prijatelji odobravaju vezu (uglavnom)
Oni su tu za nas kad sve propadne, ako propadne. Ako imate problem s procjenom svog sadašnjeg partnera, pitajte svoje najbliže. No nemojte slušati isključivo jednog prijatelja. Pokušajte steći ukupan dojam, savjetuje Blumberg.

Ako oni negoduju, a vi želite ostati, nema veze. Vaši najbliži i bolja polovica ne moraju biti najbolji prijatelji. Važno je da vi njima ne zamjerate ono što su vam dobronamjerno rekli, zaključio je Blumberg za Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje