Obavijesti

Lifestyle

Komentari 97

7 stvari koje bi svaka žena trebala znati o muškarcima

7 stvari koje bi svaka žena trebala znati o muškarcima
1

Muškarci ne mogu čitati misli i znati da vama nešto smeta ako to niste rekli, jednako su nesigurni u svoje uloge kao i žene i jednako im treba potvrda da su dobri u njima

VIDEO

Kad bi muškarci znali koliko žene potroše vremena na mozganje što su oni mislili svojim (ne)verbalnim ponašanjem i djelima, vjerojatno bi ponešto i promijenili. Baš onako kako ni muškarci ne razumiju žensko ponašanje, tako ni žene ne shvaćaju kako oni funkcioniraju. No jači spol je ipak ponešto jednostavniji, a ovih 7 primjera će to pokušati objasniti. 

1. Kod muškaraca djela govore glasnije od riječi
Želite li nešto od njega, recite mu to. Muškarci nemaju izraženu moć zapažanja kao žene i ne mogu čitati misli. Zato, prestanite očekivati nešto od njega ako mu niste dali do znanja što je to.

2. Žele da ih poštujete
Prema nekim istraživanjima, muškarci od žene više žele poštovanje i divljenje od ljubavi. Važno im je da im se to pokazuje i u vaša četiri zida i pred drugima. To ih ispunjava i usrećuje kada znaju da im vjerujete i da im se divite. 

3. I oni su nesigurni
Rijetko kad će to priznati, ali jesu. Nije ni njima svejedno kako ih drugi doživljavaju, bilo kao kolegu, radnika, ljubavnika, dečka ili prijatelja. Zato im kao i svima treba potvrda da su dobri u svojoj ulozi kako bi se osjećali cijenjeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

4. Ne trebate izgledati savršeno
Većina muškaraca reći će da im njihove djevojke ili žene ljepše izgledaju bez šminke. Uglavnom su pobornici jednostavnog i prirodnog izgleda, kao i osobnosti. Budite ono što jeste i cijenit će vas i voljeti još više baš zato. Naravno da to ne znači da treba zapostaviti svoj izgled, već samo da nije nužno pretjerano se brinuti o njemu. 

5. I njima treba prostora
Svatko treba vrijeme za sebe. Za svoje misli, za svoju aktivnost, za čitanje ili bilo što drugo što voli raditi. Kaže li vam vaš muškarac da želi malo biti sam, dajte mu prostora. 

6. Njihove teme za razgovor se razlikuju od ženskih
Muškarcima je uglavnom dosadno pričati o osjećajima, ljubavi i vezama i radije bi razgovarali o nogometu, pivi, poslovima ili nekim novim idejama. Budući da ne ide jedno s drugim pokušajte naći konstruktivne teme u kojima ćete oboje moći sudjelovati. 

7. Treba mu pokazati da ga želite
Pokazujete li mu da vam je privlačan i da želite s njim uživati što više, osjećat će se samouvjerenijim i bit će bolji na svim životnim poljima. Udaljite li se od muškarca emotivno i fizički, s vremenom će se sigurno osjećati odbačeno i nesigurno. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima