Obavijesti

Lifestyle

Komentari 137

Bikovi, Rakovi i uporni Lavovi najbolje zarađuju od znakova

Bikovi, Rakovi i uporni Lavovi najbolje zarađuju od znakova
1

Jarci su podjednako dobri šefovi i radnici, a Vodenjaci su uvijek ispred svog vremena. Lavovi osvajaju šarmom, karizmom i zabavom dok su Bikovi najbolji u timskom radu

VIDEO

Na Bikove se uvijek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem trebaju surađivati s mnogo ljudi. Mogu se pronaći u financijama, uređenju interijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, odvjetništu, marketingu ili PR-u.

Rakovi su nježni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole štititi one do kojih im je najviše stalo. Vole održavati snažne odnose s ljudima, bilo profesionalno ili privatno. Jako su radišni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine.

Nitko nema potrebu za moći i titulom vođe kao Lavovi. Pouzdani su, optimistični, karizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom – pripadnik ovoga znaka je Barack Obama koji je proglašen jednim od najboljih političkih performera. Politika, umjetnost, dizajn, arhitektura, zabava i obrazovanje im odlično leže.

Vage su kooperativne i uspješne u ostvarivanju kompromisa jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vagi zato se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili provođenje zakona.

Jarci žive na Zemlji, doslovno i figurativno, pa nikad ne gube hladnu glavu. Ustrajni su i jako odgovorni. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jaraca radi u području umjetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane.

Vodenjaci su poznati kao nekonvencionalni ljudi ispred svojega vremena. Neovisni su, ali i duboko povezani s ljudima. Imaju prirodan dar za razumijevanje novih tehnologija. Njihovo područje je astronomija, fotografija i računalstvo. Vodenjaci pripadaju promjenjivim znakovima, pa često mijenjaju posao.

Ribe su naosjetljiviji znak zodijaka, pa se često vole predstavljati kao mučenici. Jako su empatični te često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz područja zdravstva i socijalnog rada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith