Obavijesti

Lifestyle

Komentari 179

Biku nikad ne smijete ukrasti hranu, a Blizancu reći da ušuti

Biku nikad ne smijete ukrasti hranu, a Blizancu reći da ušuti
1

Ovo su "sitnice" na koje je svaki znak posebno alergičan i ne podnose kada im drugi to rade. Riječ je o esencijalnim dijelovima njihove osobnosti, pa ako to pokušate riskirate velike izljeve bijesa

VIDEO

Ovan

Nikad, ali baš nikad se nemojte svađati s njima

Fotolia

Mogu biti vrlo eksplozivni, agresivni i impulzivni. Plus, obično su dobro građeni i fizički su snažni pa im se bolje ne zamjerati. 

Bik

Nikad im ne kradite hranu

Fotolia

Bikovi će rado s vama podijeliti svoju hranu, pogotovo ako su je sami skuhali. No ako im maznete nešto iz tanjura, smatrat će to velikom uvredom i optužiti vas za manjak elementarne kulture. 

Blizanci

Nikad im ne govorite da ušute

Fotolia

Brbljavost je njihovo drugo ime i ako im kažete da zašute, to je kao da ste ih poslali na mučenje. Njima je neizdržljivo šutjeti. 

Rak 

Nikad ih ne kritizirajte

Fotolia

Znači, ni konstruktivna kritika ne dolazi u obzir. Oni jednostavno ne podnose bilo koji oblik kritike. Znaju biti pomalo nesigurni i zato je takav način komunikacije za njih najgore što možete napraviti. 

Lav

Ne pokušavajte biti bolji od njih

Fotolia

Oni su kraljevi, uvijek u centru pozornosti i obično uvijek lideri. Zato, ako se pokušavate nadmudriti s njima i pokazati da ste vi bolji, pametniji ili jednostavno u pravu, nećete uspjeti. Odlični su u argumentima i obično svaki takav razgovor završi njihovom pobjedom.

Djevica

Nemojte im dokazivati da su u krivu

Fotolia

Ako ikad ukažete Djevici da je rekla ili učinila nešto krivo, iskoristit će sve svoje analitičke i istraživačke vještine i uvjeriti i sebe i vas da ste u krivu. 

Vaga

Ne prisiljavajte ih ni na što

Fotolia

Vage ne vole kad ih se stjera u kut i natjera da moraju odlučiti o nečemu. Ako to budete pokušavali, one će doživjeti slom. A to nitko ne želi. 

Škorpion

Nikad im nemojte lagati

Fotolia

Oni su strastveni i intenzivne i nikako ne podnose laži. Ako shvate da ste ima lagali, suočit ćete se s bijesom kakvog niste mogli ni zamisliti. 

Strijelac 

Nikad ih ne zauzdavajte

Fotolia

Njima treba sloboda da bi mogli živjeti punim plućima, i fizički i emotivno. Ako ih pokušate zauzdati i ograničiti njihovo razmišljanje i kretanje, poludjet će, a postoji opasnost i od udaljavanja. 

Jarac

Nemojte se pretvarati

Fotolia

Oni su vrlo direktni i iskreni, a ako je netko prijetvoran prema njima, odmah će se udaljiti od njih i više neće imati posla s njima. 

Vodenjak

Ne pokušavajte ih promijeniti

Fotolia

Ovo je jedinstvena i originalna persona koja živi po svojim pravilima. Ako ih pokušate promijeniti na potpuno suprotan način od onoga što jesu, zamjerat će vam to zauvijek. 

Ribe

S njima nema šale

Fotolia

U doslovnom smislu. Znači, spačke i prvoaprilske šale ne iskušavajte na njima. Znaju biti pretjerano osjetljivi i ako vašu šalu dožive tako da su oni predmet sprdnje, možete doživjeti emotivni ispad koji ne želite gledati u svom životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh