Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Djevice će riješiti probleme u ljubavi i imati velike planove

Djevice će riješiti probleme u ljubavi i imati velike planove
4

U vama će se probuditi potreba da volite i budete voljeni. Vaša zabavna priroda bit će privlačna i mogli biste ući u vezu s vrlo atraktivnom i inteligentnom osobom

VIDEO

Prva polovina mjeseca unijet će prolazni nemir u veze i brakove. Bit ćete sumnjičavi prema partneru. Iako ćete imati dobru komunikaciju s kojom ćete uspješno razriješiti većinu nesporazuma, to vam neće biti dovoljno. Negativan utjecaj partnerovih roditelja u tome će odigrati bitnu ulogu. Zamjerat ćete mu da im je previše podložan, smatrajući da to remeti bračni sklad. No takvo stanje stvari bit će privremeno, jer već od 19. srpnja ulazite u odlično ljubavno razdoblje koje će donijeti osjećajni smiraj. Negativne strasti će se smiriti i ustupiti mjesto pomirljivim ljubavnim stavovima. Partner će postati popustljiv, a i vi sigurniji u sebe i njegovu naklonost. 

Bit ćete puni velikih planova u koje ćete rado uključiti i njega. Planirate li ljetovanje, proteći će u užurbanim pripremama koje će vas oboje veseliti. Promjena mjesta boravka pozitivno će djelovati na vaš odnos, pa bi se uspavana romantika mogla probuditi i zagospodariti vašim odnosom. Osamljene Djevice će se zaljubiti u nekog tko im neće odmah uzvratiti osjećaje. Koliko god se trudili osvojiti drugu stranu, vaši pokušaji neće davati rezultate. Neki među vama radije će biti sami i uživati u druženjima i izlascima, bez prevelikih ljubavnih očekivanja. No od 19. srpnja Venera ulazi u vaš znak i donosi vam povoljne osjećajne preokrete. 

U vama će se probuditi potreba da volite i budete voljeni. Vaša zabavna priroda bit će privlačna u očima suprotnog spola. Mogli biste ući u vezu s vrlo atraktivnom osobom, koja  će osim lijepe vanjštine biti i vrlo inteligentna. Imat ćete o čemu razgovarati, a nije isključeno da vaš novi partner bude u nekom od zemljanih znakova Bika, Djevice ili Jarca.  Ako ste za nekim patili ili ste prekinuli vezu do koje vam je još uvijek stalo, potkraj srpnja moguće je pomirenje i nov osjećajni  početak. 

Planeti će poticati vaše zanimanje za međuljudske odnose, komunikaciju i razmjenu novosti. Među prvima ćete znati što se događa u vašoj tvrtki ili kakve priče kolaju među kolegama i šefovima. Pamćenje će vas odlično služiti, a koncentracija će vam biti vrhunska. Neće vas biti lako izbaciti iz takta, uvijek ćete se dočekati spremni. Bit ćete odlični u svim intelektualnim poslovima, briljirati u pisanju i stvaranju kreativnih tekstova, a bit ćete iznimno spretni i s rukama. Svi poslovi koji zahtijevaju ručni rad, primjerice, crtanje, slikanje, šivanje ili izradu ukrasnih predmeta, pa i sviranje, pokazat će svu vašu vještinu i spretnost. 

Iako ćete u prvoj polovini mjeseca imati zategnute odnose s kolegicom, to se neće nepovoljno odraziti na vaše poslovanje. No nemojte dopustiti da vas ta situacija previše zaokupi. Planeti u srpnju navješćuju i puno kretanja. Mnogo vremena provodit ćete za upravljačem i često putovati. Budući da će i kreativna strana vaše prirode biti istaknuta, uljepšat ćete i očistiti svoj radni prostor i ladice radnog stola te napokon srediti poslovnu dokumentaciju. Mogli biste dobiti novog kolegu kojeg ćete morati podrobnije upoznati s radnim procesom. 

Nepovoljan Merkurov utjecaj iz znaka Lava od 24. srpnja upućuje na pad radne motivacije. Koncentracija vam neće biti jača strana, osobito nađu li se na vašem stolu dokumenti i papiri. U radu s brojkama, papirima ili vođenju evidencije moguće su pogreške, stoga s povećanim oprezom obavljajte takve poslove.

Izuzmemo li sklonost stresu i napetost koja će vas osobito pratiti potkraj mjeseca, zdravlje će vam biti prilično stabilno. Smanjite pušenje, promijenite prehrambene navike, a osobitu pozornost posvetite izgledu. Srpanj  je kao stvoren za promjenu načina odijevanja, frizure i različite estetske i kozmetičke tretmane. Ako ste na moru, lijepo ćete potamniti i pomno njegovati svoju kožu i svi će vidjeti da ste se proljepšali. Od 24. srpnja pazite se kakve viroze i jedite uvijek svježe namirnice. 

Ljubav preko cijelog ljeta

Početkom srpnja osjećat ćete se uspavano i nemotivirano. Možda ćete patiti zbog neuzvraćene ili nesretne ljubavi, ili će bračne odnose previše nagrizati rutina i predvidljivost. Čak i ako ste tada na moru, nećete reagirati na nečija udvaranja ili na partnerov pokušaj da vas iznova osvoji. Kao da ćete čekati svojih pet minuta koji će doista i doći. Od 19. do 31. srpnja Venera će biti u vašem znaku i njezin sretan utjecaj preporodit će vaš osjećajni život. Kao da ćete se probuditi iz zimskog sna, otvoriti oči i ugledati svijet u nekim drukčijim, ljepšim bojama. Planeti će vam podariti priliku za ugodna putovanja, ali i ljubav koja se može pojaviti bilo gdje, na plaži dok se lijeno odmarate ili dok znojni plešete u napučenom disko klubu. Nije isključeno da vas osvoji uspješna poslovna osoba, kojoj neće biti problem da vas vozi u svojem skupom automobilu na poznata mjesta. Ako ste u vezi, ljubavni žar će se pojačati i tako otkloniti sve vaše sumnje u partnerovu ljubav. Bračni će odnosi prodisati i biti rasterećeni loših energija, stresa i napetosti. Manje napetosti moguće su u kolovozu i rujnu – pazite da se ne zaljubite u nekog tko nije slobodan.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Definitivno će to biti Rak ili Jarac. Vaša urođena suzdržanost i oprez nestat će kao rukom odneseni, dopadnete li u  Rakove ljubavničke ruke, dok će Jarac učiniti sve da se osjećate najpoželjnijom osobom na svijetu.

Koga izbjeći?

Blizance i Strijelce. S Blizancem ćete mnogo pričati, a na kraju se ništa ne dogovoriti. Različiti ste u svemu, pa tako i u seksu. Sa Strijelcem ćete se nadmudrivati i svađati pa takav odnos postaje neizdrživ.

Seks

U prvoj polovini mjeseca sumnjičavost i ljubomora ometat će vaš seksualni život. sve se pokreće od 19. srpnja kada će Venera u vašem znaku biti zaslužna za strastvenost.

Posao

Do 7. srpnja  izbjegavajte rizik i igrajte na sigurno. Kolege vam neće biti sklone i mogle bi izigrati povjerenje. No sve se popravlja od 8. srpnja kada odlično poslujete. 

Zdravlje

Pijte više tekućine i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe. Biljni čajevi i med dobro će djelovati na želudac. Potkraj mjeseca bit ćete izloženi stresu i umoru. 

Obitelj

Imat ćete relativno dobre odnose s ukućanima, no brige i obveze prema njima počet će se povećavati od 24. srpnja. Nekome ćete morati pružati stalnu pomoć, a možda ga i njegovati.

Novac

Nećete biti previše štedljivi pa biste ovaj mjesec mogli previše potrošiti, osobito ako idete s obitelji na ljetovanje. Mlađi će puno trošiti na izlaske i zabavu, pa bi mogli jako brzo ostati bez džeparca.

Savjet

Do 7. srpnja objektivnost vas neće najbolje služiti, stoga se klonite nekih većih poteza i odluka, jer biste u nečemu mogli pogriješiti. U akciju krenite od 8. srpnja kada vam sve polazi za rukom. U ljubavi se klonite obnavljanja veza s bivšim partnerima.

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'
NIJE IH SE TRUDILA SAKRITI

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'

Vjenčanje je prigoda koja ima posebna pravila odijevanja, no neki ipak pretjeraju. Naročito kad je riječ o uskim, kratkim haljinama od čipke i prozirnih materijala